Reklama forum i zbiórka na wizytówki

... z klubowym logiem, od naklejek począwszy...

Moderators: SURU, Moderator

RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Archeolog nam się troszkę spóźnił, więc dodaję na listę :krzeslem:

1. Red
2. Czerczil
3. Darek
4. Daroot
5. Arek
6. Opawel
7. henry71
8. Maciek1973
9. dareczek730
10. Squiby
11. Jawa
12. Rufus
13. troja26
14. seba
15. Goalkeper
16. LeNa i Bieniu
17. Archeolog

Każdy otrzyma po 58 szt.
Last edited by RedHead on 2018-07-31, 20:37, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.
ARCHEOLOG

Post by ARCHEOLOG »

:spi: :wstyd:
opawel

Post by opawel »

No więc mam info na temat wizytówek właśnie taka:
Hej Paweł...

mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już dostaniesz swoje firmówki, jak już Ci pisałam wcześniej trwa to dłużej ponieważ mamy wielu klientów na wizytówki, a nie firmówki...
Jak tylko będę coś wiedzieć natychmiast dam Ci znać:)

Także jak tylko je dostane to proszę pisać na PW Ci co płacili adresy do wysyłki:) przyszły tydzień lub następny zaczynam wysyłać.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

To jest właśnie załatwianie po znajomości :) No bo przecież znajomy się nie obrazi i poczeka :D
opawel

Post by opawel »

No nie wiem goli być może faktycznie nie maja zamówień na firmówki no ale dobrze że bedą.
Darek

Post by Darek »

Goalkeper wrote:To jest właśnie załatwianie po znajomości :) No bo przecież znajomy się nie obrazi i poczeka :D
Myślę że to nie tak. Sam pracuje w tym biznesie, nawet podałem cenę która była, w porównaniu z ofertami z internetu, kosmiczna. Dzieje się tak dlatego że my zamówienia od razu wdrażamy do druku. Ci co mają tak niskie ceny po prostu zbierają dużo zamówień i wtedy drukują. Jeśli nasze forumowe zamówienie wyszło poza szablon (zmiana rozmiaru produktu gotowego) siłą rzeczy musi poczekać aż zbierze się więcej tego typu druków żeby zachować niską cenę i tu rację ma opawel
Last edited by Darek on 2009-04-26, 07:54, edited 1 time in total.
opawel

Post by opawel »

ODPOWIEDZ Z DRUKARNI:
Paweł to kurcze nie zależy ode mnie kiedy one będą bo jak Ci pisałam musimy uzbierać wcześniej całą składkę żeby puścić ją do druku!

Na szczęście już w tym tygodniu będą wysyłane... więc powinny do Ciebie dotrzeć albo pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego.

Także mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będę mógł wam je już rozsyłać.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

na stronie maja informacje: Termin realizacji: 5-14 dni roboczych

obcego to by zj :cenzura: ł jak psa a znajomego to juz nie bardzo...
Last edited by Daroot on 2009-06-09, 15:07, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
opawel

Post by opawel »

No dokładnie poczekamy jeszcze trochę a jak nie to będzie trzeba znaleść inną drukarnie która zrobi to naprawdę szybko przepraszam wszystkich za zwłokę ale na prawdę to nie moja wina. :/
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

opaweł, nie przejmuj sie :) pewnie ze nie Twoja wina, intencje byly bardzo dobre. Zaczekamy, zobaczymy co czas pokaze...

Mi od poczatku nie wydawalo sie realnym aby za 0,08zł mozna bylo zrobic wizytowke za sztuke...
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
opawel

Post by opawel »

Wizytówki do was poszły i miałbym prośbę żeby każdy potwierdził ich otrzymanie max wtorek środa u każdego z was będą mam nadzieję że się cieszycie:)
Last edited by opawel on 2009-07-12, 16:40, edited 1 time in total.
czerczil

Post by czerczil »

Do mnie już dotarły :) Więc teraz każda napotkana Safranka będzie zwizytówkowana ;)
Jednak fajnie wyszły i warto było czekać.
Squiby

Post by Squiby »

Ja wczoraj w skrzynce na listy znalazłem pakuneczek z naszymi firmówkami ;] wyglądają bardzo dobrze i z chęcią będę je rozdawał ;]
Locked