Jako, że jakiś czas temu udało mi siękupić brakujący mi do kompletu oryginalny dywanik kierowcy, to zleciłem firmi 4mat z Nowego Targu wykonanie nowych dywaników na wzór oryginalnych. Wczoraj odebrałem towar. Wykonanie super, odwzorowanie starych co do milimetra. Jako, że zależało mi na kolorze możliwie bliskim oryginalnch dywaników, to wybrałem opcję standard, kolor szary - http://www.4mat.com.pl/dywaniki_welurowe/standard/
Są trochę ciemniejsze od oryginału, ale jest ok. Szablon mają zapisany, więc można bez obaw zamawiać. Ja polecam.
Attachments
Last edited by Atropos on 2017-06-02, 08:20, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Pasek jest jasno szary - nie wiem czemu w lampie tak wyszedł.
No tak, została bo ładnie pasuje - aczkolwiek nie funkcjonuje.
ja zamawiałem za 1/4 ceny tych z Nowego Targu i bez dobierania czegoś szczególnie kolor beżu trafił mi się w miarę taki jak trzeba, w sensie że na pierwszy rzut oka nie widać że jakieś kupne dywaniki są wsadzone