Czyli co? Produkujemy? Myślę że 20 szt powinno wystarczyć (na początek )
Jest jeszcze pomysł na proporczyk,jak będzie gotowy projekt to wrzucę do oceny.
Last edited by Jacek957 on 2017-06-20, 18:29, edited 1 time in total.
Zaczęła się produkcja kubków Właśnie trzymam w ręku pierwszy jeszcze gorący kubek.Jest z błędem (polskie znaki) Następne będą już po poprawce.Potem zrobię kilka zdjęć i wstawię na forum.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
No tego nikt nie mówił, ale wydaje mi się że chociaż trochę powinno być zielonego.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Jacek957, Niestety urlop mi wypada od 6 sierpnia do 27. A z tego co widziałem to właśnie 27 sierpnia rozpoczyna się zlot:(. Tym razem nie deklaruje się bo jestem pewien że na dłużej nie dostanę. Chciałem bardzo przyjechać na zimowy zlot ale nocóż, życie to nie bajka , a safka czasem lubi odmówić posłuszeństwa:D Ale zajebiście było by wkońcu przyjechać poznać kilku wariatów którzy kochają te auta:D
Z tymi kubkami troszku pojechaliście
cena 15 zł - to my Scenic i PIKUR i RLKP kupowaliśmy 3 sztuki
Ale kto bogatemu zabroni
A i kolory troszku brak Safrankowych poza tym projekt super