Klimatiziren

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Klimatiziren

Post by Daroot »

Nikt nic nie pisze, to pochwalę się o zakończonym sukcesie w projekcie, pod nazwą: dołożenie klimatyzacji do renault master.

Dwa dni pełne pracy, szkoda że nie miałem drugiego auta obok, to byłoby łatwiej, kupiłem komplet klimy, wraz z elementami instalacji silnika. Z dwóch wiązek (moja i nowa) złożyłem jedną, parownik, nowa chłodnica klimy i osuszacz.

Co najlepsze, działa jak przykazała fabryka, clip bez problemu widzi i steruje, wentylator się włącza. Jestem bardzo zadowolony, zamknąłem się w ~1.3 tyś zł z nabiciem.

Na koniec wrzuciłem zegary z komputerem pokładowym jak w safrane.

Także panowie - wszystko się da, tylko trzeba chcieć :P
Attachments
WP_20170902_13_50_23_Pro.jpg
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
lesiu11
Forumowicz
Forumowicz

Post by lesiu11 »

Gratulacje, domyślam się, że nie było łatwo. Wrzucalem klime kiedys do r19. Teraz mam komplet klimy, zeby zalozyc do mojego swapowanego F7R tylko czasu ciągle mi brakuje. Tam trzeba zrobic hybryde instalacji z megany i r19. Ale ogarne, Miśkowi_pt uż taką wiązkę do cabrio robiłem.
artho
Forumowicz
Forumowicz

Post by artho »

No nieźle, ambitne :)
Więcej takich ciekawostek :P
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

No fajny projekt :ok: Najwidoczniej bardziej dbasz o swoje cztery litery niż jesteś próżny i pazerny :hyhy:
Decentralizacja to przyszłość.
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

SUPER :ok: :ok: :ok:
You Brought Two Too Many .
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

Cześć. Fajna sprawa. Zegary czym się różnią od oryginału? Czy to oryginał ale z kompem?
Post Reply