Sprzedam Safrane 2,0 + LPG ph2

Sprawdź co ktoś oferuje do sprzedania.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Mical.B
Forumowicz
Forumowicz

Sprzedam Safrane 2,0 + LPG ph2

Post by Mical.B »

Witam,
do sprzedania Safrane 2,0 + LPG, PH2 1997 rok, więcej info poniżej.

Posiadam do sprzedania samochód marki Renault Safrane 1997 rok, silnik 2,0 benzyna z gazem.
Przegląd do końca czerwca 2018, ubezpieczenie do końca kwietnia 2018. Butla od Lpg ważna do 2020 roku.
Pojazd kupiłem w lutym 2016 roku z uszkodzonym silnikiem i wymieniłem na silnik z automatu z przebiegiem ok 130 tys km. Silnik nie dymi i nie bierze oleju. Przy okazji zostało wymienionych dużo elementów jak rozrząd, sprzęgło, przewody hamulcowe na miedziane, wydech, olej w skrzyni, inne płyny.
Stan mechaniki oceniam na dobry, karoseria ma drobne elementy do poprawy ale są to powierzchowne problemy. Progi zdrowe.
Brak przecieków, zawieszenie pracuje bez luzów.
Samochód sprzedaje na alufelgach i oponach dobrej klasy całorocznych z 2015 roku.
Rzeczy do poprawy:
Wycieraczki nie mają wolnego biegu, jedynie max i średnia.
Uszkodzony regulator lewego reflektora, dodaję drugi reflektor można przełożyć jak jest sprawny w tamtym.
Czasem strzeli na LPG, puszka filtra pęknięta, brak klapy przeciw-strzałowej na dolocie.
Świeci się kontrolka braku ładowania, chociaż ładowanie jest, akumulator na gwarancji.

Samochód jest bardzo pojemny.
Samochód posiada czujniki parkowania.
Klimatyzacja nabijana w 2016 roku, sprawna.
Samochód jest w pełni sprawny i nie wymaga wkładu finansowego na ten moment. Oleje zmieniałem ok 2 miesiące temu.
W zestawie radio dobrej klasy z odtwarzaczem CD.

Tel 696 662 707,

Cena 3400, do negocjacji.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

A jakieś zdjęcia środka masz?
Mical.B
Forumowicz
Forumowicz

Post by Mical.B »

Jasne,
więcej po linkiem
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-s ... xtor=SEC-8

lub mailowo

Kratkę wentylacyjną mi wywaliło jak przewoziłem szafkę, ale jest w bagażniku to można ją poskładać jak ktoś lubi puzzle.
Inne pierdoły, jak cewka , lampa, czujniki ze starego silnika też w bagażniku.
Last edited by Mical.B on 2017-10-03, 19:39, edited 1 time in total.
Post Reply