Nowości

Sprawy związane z forum i portalem safrane.pl

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Nowości

Post by Daroot »

Sprawa nr 1:
Z ciekawostek dzisiaj w nocy forum zaktualizowałem do najnowszej wersji.
Było to potrzebne, gdyż ze strony zaplecza już forum się sypało, różne dziwne rzeczy zaczęły się pojawiać. Baza jest zsynchronizowana, przygotowana na lata następnej pracy lub do zmiany np na dającego więcej możliwości phpbb3 - kwestia przedyskutowania.
Gdyby coś nie działało, lub działało źle - proszę o info.

Od samego początku forum nie było nic robione w tym kierunku, żadnej aktualizacji poza zmianą skórek, więc po prostu potrzebowaliśmy tego. Proszę o wybaczenie za te wyłączone forum przez dobę, ale też potrzebuję snu - nie wszystko da się zrobić w nocy.

Sprawa nr 2:
Patryk zrezygnował z funkcji moderatora.
Last edited by Daroot on 1970-01-01, 01:00, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Daroot wrote:Sprawa nr 1:
:ok: :zdrowko:
Decentralizacja to przyszłość.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

SURU wrote:Jeśli jest potrzeba to dużo siedzę w pracy przy kompie. Jeśli będzie zgoda reszty osób mogę spróbować moderować. Jeśli nie ma takiej potrzeby proszę skasować posta.
Jeśli ktoś ma coś przeciwko, proszę pisać. Ustalam kolegę Suru moderatorem, zwłaszcza że zainteresowanie tematem znikome.
Last edited by Daroot on 2017-11-10, 11:31, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Jacek957
Forumowicz
Forumowicz

Post by Jacek957 »

Jeśli chodzi o mnie to może być :hyhy: Tylko Suru pamiętaj,odstaw "sodówkę" :rotfl:
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Jak zmienić skórkę z tej nowej wspaniałej z przestarzałym zdjęciem na górze na jakąś inną?
We wszystkich skórkach pod listą for było miejsce do zmiany skórki a tu nie ma :wsciekly:
W profilu tez nie ma takiej możliwości.
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

Jest na dole po prawej preferencje - > styl forum .... ja mam allepomoc i zdjęcie z letniego zlotu .
You Brought Two Too Many .
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

SURU, weź czytaj ze zrozumienie proszę Cię bardzo.
W drugiej linijce napisałem że we wszystkich skórkach jest tak jak piszesz a w tej nowej zje***nej nie ma
Last edited by patrys4891 on 2017-11-14, 12:34, edited 1 time in total.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Patrykowi zapewne chodzi o styl który nie miał możliwości zmian, ot taki psikus osoby która go tworzyła. Już go wyłączyłem, wystarczy odświeżyć.
mruczek
Forumowicz
Forumowicz

Post by mruczek »

U mnie cały czas wyświetla po zalogowaniu że mam 1 nieprzeczytaną wiadomość... dziwne bo pokasowałem skrzynkę odbiorcza i nadawczą i nic to nie dało...
Safrane 2.5 20V
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Z nowości to też jest zablokowana możliwość rejestracji nowych użytkowników.
Ja serdecznie gratuluję tak rozwojowej polityki :wsciekly: :cenzura: :wsciekly: :cenzura: :cenzura:
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

Zapewne związane jest to z groźbami " codziennej rejestracji na kilkunastu nowych nickach i nowych mailach wiadomych osób" jeśli posty wiadomych osób będą skasowane , co ku radości wszystkich się stało i będzie za każdym razem. :)
You Brought Two Too Many .
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Na innym forum z takimi rzeczami radzimy sobie skutecznie w inny sposób, ale jak wolicie.
Post Reply