Last edited by Daroot on 2017-07-20, 16:18, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Last edited by Daroot on 2017-07-21, 16:49, edited 1 time in total.
Słupek i podłoga sugerują że coś było.
Felgi nie oryginalne z jedną oponą zupełnie inną (prawy przód).
Stan wnętrza wskazuje na prawdziwy przebieg.
Gdybym miał kasę to MOŻE 15 bym dał.
Podłoga niby zabezpieczona, ale i tak do czyszczenia, progów zewneyrznych nie ma, z tyłu mokro jak by dyfer się wylał, brak aktywnego, no i po tak długim postoju to zaraz wszystko padnie na raz.
Last edited by patrys4891 on 2017-07-21, 19:02, edited 1 time in total.
Mam przystawkę do skrzyni PK9/PK7 która przekazuje napęd na tył - też mogę odsprzedać, leży i czeka na czasy gdy będzie pożądana.
Nic dodać nic ująć.
Byłem z kolegą jakieś 2 miechy temu oglądać ją i faktycznie ze względu na stan blacharski , koleżka stwierdził że jest max warta 15tyś i to tylko dlatego że wie ode mnie co to oznacza Bi-Ti oraz że "krajówka".
Zeby ją doprowadzić do stanu powiedzmy normalnego ( blacharka, mechanika i wygląd ) 25tysi to mogło by być mało szybko licząc....
To pewnie byliście tam mniej więcej wtedy co ja
Cóż, człowiek myślał że będzie cwany, zamrozi trochę kasy na dwa lata i zbierze potem górę kasy.
A tu znok