Wczoraj na pokład wyleciała odnowiona półoś prawa z nowym przegubem zewnętrznym, nowym łożyskiem, nowymi manszetami i po sprawdzeniu wyważenia.
Oczywiście w tej sytuacji simering w skrzyni też wleciał nowy
Mam w clio te same zaciski co w safrane, i założyłem tarcze wysokonawęglane nacinane, do tego zwykłe klocki TRW i powiem Wam że jak się ułożyły to opona ma co robić. Jest mega przepaść.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Ja tam jeżdżę codziennie i naprawdę 50% ludzi nie jeździ tam jak trzeba. Nie wiem ile procent to zagapienie, ile procent to olewka a ile nieznajomość przepisów.
Jak staliśmy i spisywaliśmy oświadczenie, to co chwile tam ktos na kogoś trąbił, zajeżdżał drogę itd. No niestety trzeba za innych myśleć.
Mi miła młoda pani za sponsorowała naprawę błotnika ze swojego OC
Wczoraj była rozmowa o belce od tylnego zawieszenia. Jest przerdzewiała i do wymiany. Blacharz powiedział że coś tam podratuje, ale nie daje gwarancji i żeby wymienić na jakąś inną.
Dziś dostaję zdjęcia
a pod nimi podpis:
"Belka będzie odbudowana i myślę ze wytrzyma dłużej jak kupna używana"
Miło, że ratujesz szafkę, choć nie wiem czy na długo to wystarczy, jednak rdzy nie da się wytępić. Elementy pokorodowane, których nie da się wyczyścić na zero pierwsze cienko do profili a potem zwykłą..