Filtr przeciwpyłkowy
Filtr przeciwpyłkowy
Witam Was! Czy wiecie gdzie jest umieszczony w ph1 filtr pyłków? Pytam ponieważ zdziwiło mnie to, że jest on dostępny w katalogu FILTRONA
Last edited by Adi250 on 2009-06-22, 20:15, edited 1 time in total.
ODŚWIEŻAM:
zna ktoś numer tego adaptera? Za
nie moge znalezc jej w dialogysie 
Dzisiaj rozebralem podszybie a tam zonk - bylem przekonany ze ten adapter bedzie - niestety.
zna ktoś numer tego adaptera? Za

Dzisiaj rozebralem podszybie a tam zonk - bylem przekonany ze ten adapter bedzie - niestety.
Last edited by Daroot on 2010-03-30, 21:11, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Mam problem z parującymi szybami , czy to może być wina brudnego filtra kabinowego?
[ Dodano: 2009-11-02, 20:46 ]
Filtr pyłkowy wymieniałem w wakacje tego roku , a szyby parują do tego stopnia , że w ostatnie ranki zamarznięte są od środka.
[ Dodano: 2009-11-02, 20:49 ]
Jeżeli ktoś z Was miał podobny problem , chętnie dowiem się jak się z nim uporał

[ Dodano: 2009-11-02, 20:46 ]
Filtr pyłkowy wymieniałem w wakacje tego roku , a szyby parują do tego stopnia , że w ostatnie ranki zamarznięte są od środka.
[ Dodano: 2009-11-02, 20:49 ]
Jeżeli ktoś z Was miał podobny problem , chętnie dowiem się jak się z nim uporał

Więc tak, dzwoniłem dzisiaj do firmy JAREX odnośnie naszego towaru deficytowego
uzyskałem informację, że filtr jest w komplecie z kratką lecz nie mają go dostępnego pomimo tego iż informacja o dostępności widnieje na ich stronie. Bardzo przemiły Pan poinformował mnie, że jeżeli się nie pali a na pewno chcemy zakupić taki filtr to można się zarejestrować na stronie, dokonać zakupu i w momencie pojawienia się u nich na stanie tego filtru zaraz zostanie od wysłany
Na stronie widnieje informacja o płatności za pobraniem przy 20% przedpłacie i tutaj zostałem poinformowany, że nie trzeba dokonywać tej przedpłaty gdyż ogólna kwota tego filtra jest zbyt niska 

Goli, zgadza się - są z kratką. Ale, żeby zamontować go musisz posiadać ramkę pod filtr.Goalkeper wrote:filtr jest w komplecie z kratką
Niestety, do kratki, którą mamy zamontowaną ten filtr nijak nie pasuje, bo jest większy

Przerabiałem to osobiście - dobrze, że udało mi się zwrócić filtr do sklepu, bo 87 zł byłbym do tyłu.
Na starym forum było opisywane tutaj
Rufus, gdybyś czytał uważnie cały temat i odnośniki do innych postów, to wiedział byś, że rozmawiamy o komplecie, który montowany jest zamiast posiadanej kratki. Za komplet należy rozumieć kratkę wraz z filtrem, którą w ASO możesz znaleźć pod numerem 7701418726 , albo znacznie tańszy zamiennik Knecht'a, pod nazwą LAG 10.
Właśnie Arku czytałem dokładnie i z linków które podaliście m.in. był ten podany przez Goalkepera i właśnie do tego postu skierowana jest moja odpowiedź.arek wrote:Rufus, gdybyś czytał uważnie cały temat i odnośniki do innych postów, to wiedział byś, że rozmawiamy o komplecie, który montowany jest zamiast posiadanej kratki. Za komplet należy rozumieć kratkę wraz z filtrem
Link, który Ty podałeś przedstawia tylko logo marki knecht, cenę, dostępność i nic więcej.
A po za tym chyba wystarczająco dokładnie opisaliście to kiedyś z Darkiem w podanym przez Ciebie linku w czwartym poście.
Link podaje również numer katalogowy produktu czyli LAG10.Rufus wrote:Link, który Ty podałeś przedstawia tylko logo marki knecht, cenę, dostępność i nic więcej.
A to napisałem dlatego, bo dzwoniąc do nich zapytałem czy aby ten filtr o numerze LAG10 jest z kratką w celu sprawdzenia czy dobrze zamawiam. Nie chodziło mi w poście o to, żeby zadać Wam pytanie właśnie o ten filtr.Rufus wrote:Goli, zgadza się - są z kratką.Goalkeper wrote:
filtr jest w komplecie z kratką
I nie wkręcaj, że czytałeś dokładnie bo jakbyś tak czytał to oczy by Ci wybił napis LAG10Rufus wrote:Właśnie Arku czytałem dokładnie

[center]

Last edited by Goalkeper on 2009-11-04, 10:30, edited 2 times in total.
Witam, latem po przeczytaniu na Tym forum info o ww zestawie poprosiłem kolegę aby zakupił mi w Białej Podlaskiej produkt o oznaczeniu LAG 10. Niestety przywiózł mi za 87 pln sam wkład (na szczęście udało się go zwrócić, sprzedający mocno się upierał że nie może być mowy o pomyłce).
Mam więc pytanko czy komuś z Was udało się zakupić filtr z przystawką ?
Pozdrawiam
Mam więc pytanko czy komuś z Was udało się zakupić filtr z przystawką ?
Pozdrawiam

Sam wkład(filtr) to LA 10 natomiast wkład(filtr) + przejściówka to LAG10
[ Dodano: 2009-11-05, 18:14 ]
A tak wygląda:
[ Dodano: 2009-11-05, 18:14 ]
A tak wygląda:
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Ja już z tydzień temu zakupiłem filtr ( komplet adapter + filtr )z firmy Tutaj i powiedzieli mi że nie mają na stanie filtra i muszą dzwonić do innego zakłady, a tamci że popyt na filtry ogromny to podnieśli cenę Więc za filtr z przesyłką ( poczta 15 zł) zapłacicie 125 zł a nie 99zł Jak co to mam paragon dostałem w piątek przed Wszystkimi Świętymi, zamontowany już był w piątek 

Last edited by lopez on 2009-11-06, 10:43, edited 1 time in total.