nr. katalogowe orginalnych części
nr. katalogowe orginalnych części
Witam , mam pytanie odnośnie nr. katalogowych części , czy ma ktoś może stronkę gdzie można się dowiedzieć jaki jest nr. danej części go mojej safranki oraz czy bedę mógł sobie wyszukać daną cześć która mnie interesuje , często w motoryzacyjnym mnie proszą bym przyniósł im na wgląd tą część tj. teraz potrzebuje zimmering do skrzyni biegów
nie jest mi to na rękę by latać z wykręconą częścią po motoryzacyjnych , dlatego z Góry dziex za pomoc

W programie Dialogys masz Renówki rozłożone na części (program serwisowy Renault). Są nawet wymiary simeringów (nie wiem czy wszystkich). Dialogys jest do ściągnięcia z internetu.
Last edited by michalkrk on 2009-08-06, 19:35, edited 1 time in total.
a wybierasz na pewno skrzynie PK1? pyta sie o model skrzyni, prawda?Hemik wrote:Ja posiadam mechaniczną skrzynię biegów i gdy zaznaczam tą opcje to przy rozwinięciu tematu wyskakuje napisy brak tablicy przy każdej dostępnej opcji w manualnej skrzyni biegów
Last edited by Daroot on 2009-08-07, 18:29, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
doszedłem do tego
tylko gdzie szukać > obudowy skrzyni biegów , mechanizm różnicowy ?
[ Dodano: 2009-08-07, 20:10 ]
ok ma zapewne to będzie uszczelka skrzyni biegów
[ Dodano: 2009-08-07, 20:13 ]
choć raczej uszczelniacz ale są dwa rozmiary
[ Dodano: 2009-08-07, 20:14 ]
i który to teraz są po tej samej stronie obok siebie

[ Dodano: 2009-08-07, 20:10 ]
ok ma zapewne to będzie uszczelka skrzyni biegów

[ Dodano: 2009-08-07, 20:13 ]
choć raczej uszczelniacz ale są dwa rozmiary
[ Dodano: 2009-08-07, 20:14 ]
i który to teraz są po tej samej stronie obok siebie