nr. katalogowe orginalnych części

Wszystko co wiąże się z kosztami i utrzymaniem pojazdu.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Hemik

nr. katalogowe orginalnych części

Post by Hemik »

Witam , mam pytanie odnośnie nr. katalogowych części , czy ma ktoś może stronkę gdzie można się dowiedzieć jaki jest nr. danej części go mojej safranki oraz czy bedę mógł sobie wyszukać daną cześć która mnie interesuje , często w motoryzacyjnym mnie proszą bym przyniósł im na wgląd tą część tj. teraz potrzebuje zimmering do skrzyni biegów :zalamany: nie jest mi to na rękę by latać z wykręconą częścią po motoryzacyjnych , dlatego z Góry dziex za pomoc
michalkrk
Forumowicz
Forumowicz

Post by michalkrk »

W programie Dialogys masz Renówki rozłożone na części (program serwisowy Renault). Są nawet wymiary simeringów (nie wiem czy wszystkich). Dialogys jest do ściągnięcia z internetu.
Last edited by michalkrk on 2009-08-06, 19:35, edited 1 time in total.
Hemik

Post by Hemik »

zainstalowałem dialogys z 2006 roku , jest tam rysunek skrzyni biegów i jest to rozrysowane , lecz nie ma tam moich simmeringów :kwasny: a w motoryzacyjnym byłem dzisiaj i znów chcą bym przyniósł im to do wglądu
Hemik

Post by Hemik »

Ja posiadam mechaniczną skrzynię biegów i gdy zaznaczam tą opcje to przy rozwinięciu tematu wyskakuje napisy brak tablicy przy każdej dostępnej opcji w manualnej skrzyni biegów
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Hemik wrote:Ja posiadam mechaniczną skrzynię biegów i gdy zaznaczam tą opcje to przy rozwinięciu tematu wyskakuje napisy brak tablicy przy każdej dostępnej opcji w manualnej skrzyni biegów
a wybierasz na pewno skrzynie PK1? pyta sie o model skrzyni, prawda?
Last edited by Daroot on 2009-08-07, 18:29, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

moze inna wersja dialogysa? u mnie nie wola o date produkcji auta...
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Hemik

Post by Hemik »

doszedłem do tego :cwaniak: tylko gdzie szukać > obudowy skrzyni biegów , mechanizm różnicowy ?

[ Dodano: 2009-08-07, 20:10 ]
ok ma zapewne to będzie uszczelka skrzyni biegów
:mur:

[ Dodano: 2009-08-07, 20:13 ]
choć raczej uszczelniacz ale są dwa rozmiary

[ Dodano: 2009-08-07, 20:14 ]
i który to teraz są po tej samej stronie obok siebie
:cisza:
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

może napisz najpierw jakiego simmeringu szukasz, to znaczy w ktorym miejscu on sie znajduje w skrzyni?
Hemik

Post by Hemik »

od prawej strony tam wchodzi półoś , zresztą z drugiej strony jest osłona półosi i tam nie ma
Post Reply