Wymieniłem boczki nadkoli tylnych na wersję z wygłuszeniem. Mam nadzieję, że będzie o wiele ciszej. Sprawdziłem wreszcie podłogę pod kanapą nie wygląda źle zresztą oceńcie sami. Wypatrzyłem też miejsca po naprawach blacharsko lakierniczych.
RedHead, no to super - to znaczy ze po naprawa została wykonana zgodnie ze sztuk ą. A teraz pytanie: czy lampy tylne mają jakieś gumowe elementy uszczelniające?
Lukasz737, jeśli zdarza Ci się znaleźć wilgoć w bagażniku w okolicy lamp, to sprawdź czy nie masz pękniętej masy uszczelniającej bezpośrednio poniżej lampy. Sprawdzisz to patrząc z zewnątrz na tylny róg auta.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
O innym Z góry płynie woda rynienką, przed lampą u góry jest łączenie blach - tamtędy spływa do bagażnika.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości