prośby do rozpatrzenia przez administratorów i moderatora...

Sprawy związane z forum i portalem safrane.pl

Moderators: SURU, Moderator

Cakes

Post by Cakes »

Powiem krotko. Jezeli sie zakladalo forum, to trzeba bylo sie liczyc z tym, ze bedzie wiecej pracy, a wolny czas bedzie trzeba poswiecic temu wspolnemu bytowi.

98% for to czyn charytatywny. Osoba, ktora spelnia jakas funkcje powinna robic to rzetelnie i dobrze. Oczywiscie nikogo nie atakuje i wyracam opinii o jego pracy na forum. Pisze to co mnie boli, czyli nieprzeczytane posty zwiazane z dzialem sprzedam, ktore wisialy mi prawie 3 dni :D
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Mamy drugiego moda i kończymy tą przykrą dyskusję. Akceptacja w dziale sprzedam zostaje tak jak jest do tej pory.
Decentralizacja to przyszłość.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

RedHead wrote:Mamy drugiego moda
Who is it :?: jiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiii :rotfl:

[ Dodano: 2010-01-19, 23:50 ]
Daroot :)

This is it :) jiiiiiihiiiiiii :D
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Dziękuje ;)
Natomiast miałem tutaj dopisać zanim zostałem zielony, że strasznie jeździcie po moderatorach :( Nie zdążyłem.
I na końcu dowiedziałem się o tym zazielenieniu. Wesoło ;)
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
arek

Post by arek »

Daroot wrote: Natomiast miałem tutaj dopisać zanim zostałem zielony, że strasznie jeździcie po moderatorach :( Nie zdążyłem.
Teraz liczba mnoga będzie właściwą dla tego stwierdzenia :rotfl:
Gratulacje Daroot i do roboty, nie leń się :D
ARCHEOLOG

Post by ARCHEOLOG »

Daroot nie wiem czy gratulować czy współczuć, ale serdecznie życzę wytrwałości i „grubej skóry”. ;)
Olcia

Post by Olcia »

Gratuluję! I życzę powodzenia! :ok:
Goalkeper

Post by Goalkeper »

z racji nieporozumień wynikających z używania zagwiazdkowanych wulgaryzmów pragnę poinformować, że forma wulgaryzmu w takiej postaci
K**wa
czy w postaci podmienionej przez skrypt w postaci
tutaj użyłem niekulturalnego słowa i ... bla bla bla
nie zmienia postaci rzeczy, że wulgaryzm został przez daną osobę użyty i tak czy siak wiadomo co zostało użyte. W formie wygwiazdkowanej jak i metodą podmiany skryptem można się tylko domyślać co zostało napisane i tak jak napisałem Bieniowi na SB nie koniecznie słowo przeze mnie użyte
naj***łem
musi być wulgaryzmem a może być tylko wygwaizdkowanym słowem
najadłem
gdzie użyłem o jedną * za dużo. Tak więc moim zdaniem obojętnie jaką metodą taki wulgaryzm będzie retuszowany to powinien lecieć łorn dla osoby, która napisała i kasowany jego post. W takim przypadku każdy będzie się miał na baczności. No chyba, że chcecie wszystkie posty poddawać weryfikacji jak w dziele kupie/sprzedam.

[ Dodano: 2010-01-21, 11:53 ]
Dodam jeszcze, że nie może tak być, że w regulaminie jest napisane jasno
zabrania się używania słów obraźliwych

czy coś w tym stylu a i tak userzy mają możliwość ich używania metodą sztuczki i kruczki.
Last edited by Goalkeper on 2010-01-21, 11:53, edited 5 times in total.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Tak wyszło, że akurat Ty dostałeś worna za przeklinanie/gwiazdkowanie jako pierwszy. Od tej pory wszelkie niecenzuralne słowa będą traktowane wornem.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

To tak powinno wyjść drodzy moi admini, że najpierw się piszę, że wprowadza się jakieś zmiany w życie nie dając nikomu ostrzeżenia ale zaznaczając, że od tej pory było to po raz ostatni i następne takie wychylenia będą karane. A nie rzucać łornami w ramach testu. Czy jak nie zapłacisz rachunku to od razu dostajesz nakaz eksmisji czy najpierw przychodzi informacja, że nie wpłynęła wpłata :?: Troszkę logiki Panowie bo szybciej robicie niż myślicie i albo robicie to na złość z racji antypatii albo szyna magistrali Wam nie wyrabia z odbieraniem danych umysłowych i czynicie głupoty.
Last edited by Goalkeper on 2010-01-21, 11:57, edited 1 time in total.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Tu nie chodzi o worny, tylko o zachowanie jako przyjęty standard. Do ten pory tolerowaliśmy "przewinienia", ale niestety zaczęło dziać się to coraz częściej. Mając trochę rozumu nie trudno jest się domyśleć, że "jak będę przeginał to wreszcie mnie ustrzelą".
Goalkeper

Post by Goalkeper »

To poproszę posty i ich daty gdzie tego nadużywam.

[ Dodano: 2010-01-21, 12:10 ]
RedHead wrote:"jak będę przeginał to wreszcie mnie ustrzelą".
Poza tym "przeginał" to jest pojęcie względne, bo jak ma się rozum to dojdzie się do wniosku, że dla jednych użycie słowa [qoute]k**wa[/quote] w ilości 5 będzie przegięciem a dla innych to samo słowo będzie dopiero przegięcie w momencie użycia go 50 krotnie. Tak więc nie rób wywodów teoretycznych z filozofii czy z jakiegoś marnego poradnika dla akwizytorów tylko zacznij realnie podchodzić do sprawy. Coś chyba za dużo seriali typu "Klan" itp. gdzie wszyscy są ajlowiu się naoglądałeś i dążysz do przesadnego ideału, który poniekąd zaczyna się robić coraz to bardziej wypaczony.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

milesmm, napisałem, że od tej pory tak będzie. Poza tym kończymy dyskusję.
Last edited by RedHead on 2010-01-21, 12:16, edited 1 time in total.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

RedHead wrote:milesmm, napisałem, że od tej pory tak będzie.
Właśnie napisałeś i gdzie tu logika :?: Wczoraj dostałem za to łorna a dzisiaj dopiero to weszło w życie :?: To o co chodzi :?: Co najlepsze w postach wskazanych prze kolegę milesma tylko przydupasy i dupowłazy adminów nie dostali łorna tylko oczywiście Goli bo sobie z niego zrobili chłopca do bicia.
milesmm

Post by milesmm »

oki pozyjemy zobaczymy ;)

powinno to wejsc w zycie kiedy sie ustalalo regulamin
wiec dla goliego mozesz zlikwidowac ostrzezenie jak wchodzi to dopiero teraz
Last edited by milesmm on 2010-01-21, 12:19, edited 1 time in total.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Gorzej jak iluminaci, za dużo mówisz oczywiście o racjonalnych rzeczach to morda w kubeł i łornik. Nie wiem czy to Ci męskości dodało Red ale twoje zachowanie i to rzucanie łornami wskazuje tylko na to, że jesteś takim 13 letnim szczeniakiem neostrady, który nie mając jak zwykle żadnych argumentów i nie potrafiący się bronić tylko dopuszcza się zamykania komuś gęby bo ma się tą władzę. Czyż nie prawda :?: Czyż nie to na co dzień, po wstaniu z łóżka, widzisz w lusterku :?:
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Regulamin:
16. Decyzje Administratorów i Moderatorów nie podlegają dyskusji.

Kończymy dyskusję.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Bo brak argumentów, a napisałem na SB, że admini to jak cesarze, tylko cesarz miał tyle do gadania jak Żyd za Niemca, dopóki lud się nie wypowiedział.
Last edited by Goalkeper on 2010-01-21, 12:34, edited 1 time in total.
Post Reply