Zasady naboru do klubu

Ten dział widoczny jest tylko dla klubowiczów.

Moderators: SURU, Moderator

LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

;) ok spoko... he he wariat- nie jedz tyle kiełbasy bo widzisz co się z Toba dzieje :P
Robson

Post by Robson »

Koledzy a jak byłem na wcześniejszym forum klubowiczem, to teraz mi jakoś to przechodzi?
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Wybacz, niedopatrzenie.
Decentralizacja to przyszłość.
arek

Post by arek »

Czy nadal czekamy, aż zainteresowani złożą podanie z zapytaniem ? Bo moim zdaniem są przynajmniej dwie osoby, które na chwilę obecną swoim wkładem w forum zasłużyły na status klubowicza :)
Nie będę ukrywał, że chodzi mi o kolegów Roadrunner i pawelsafrane.
Czytając jednak
RedHead wrote: Aby dołączyć do grupy "klubowicz" należy udzielać się na forum oraz w miarę możliwości czynnie przyczyniać się do jego rozwoju.
uważam więc, że nie koniecznie należy czekać na zgłoszenie ? ;)
Zakładać ankietę, czy ktoś ma coś przeciw kolegom, lub formie jej założenia bez zgłoszenia ?
Last edited by arek on 2009-06-27, 22:49, edited 1 time in total.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

arek wrote:Zakładać ankietę, czy ktoś ma coś przeciw kolegom, lub formie jej założenia bez zgłoszenia ?
Temat był już wałkowany i musiałem się dostosować do większości. Jest to pierwsze głosowanie po nowych zasadach i nie mam zamiaru nic zmieniać.
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

Arek to danej osobie powinno zależeć na tym czy chce być klubowiczem czy też nie, dlatego zadecydowaliśmy że taka osoba sama powinna zgłosić swoją chęć bycia klubowiczem i raczej nie będzie miała miejsca sytuacja że ktoś go nie dostanie jeśli tak jak piszesz ma wkład w forum. To im ma zależeć a nie Tobie.
Last edited by LeNa on 2009-06-28, 08:31, edited 1 time in total.
arek

Post by arek »

Zerknąłem na ilość głosów oddanych w ankietach :( Policzcie klubowiczów i ile z nich się udzieliło w głosowaniach, za przyjęciem nowych.....
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

mój drogi modku na to nic nie poradzisz... widzisz tak to juz jest komu zależy to się udziela w życie forum i tak juz będzie, nikogo się do niczego nie zmusi. dobrze że wogóle są tacy którzy się angażuja :) czyli stała ekipa SKP :P
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Ja nie oddałem jeszcze żadnego głosu w ankietach na nabór do klubu, ale wydaje mi się iż udzielam się na forum :)
Dlaczego nie głosuję? Uważam że jestem za krótko klubowiczem żeby zabierać głos w takich konkretnych sprawach.
Czy jestem przez to gorszy? Nie czuję się :D
Last edited by Daroot on 2009-07-01, 15:56, edited 2 times in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Darek

Post by Darek »

Daroot Ty już nie świruj tylko powiedz czemu nie jedziesz na zlot ??????????
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

kto powiedzial ze nie jade? :szok:
już mnie wyrzuciliscie?
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Darek

Post by Darek »

Daroot wrote:kto powiedzial ze nie jade? :szok:
już mnie wyrzuciliscie?
Wybacz ale nie widzę Cię ani na liście zlotowej ani na podziale domków. Czyżbyś się ukrywał ???
arek

Post by arek »

Daroot wrote: Dlaczego nie głosuję? Uważam że jestem za krótko klubowiczem żeby zabierać głos w takich konkretnych sprawach.
Jesteś klubowiczem i nie ma tu nic do tego staż w grupie ;) Nie wykręcaj się, bo nie ma lepszych, czy gorszych. Są najwyżej mniej, lub bardziej leniwi :P
seba
Forumowicz
Forumowicz

Post by seba »

Daroot ma rodzinę w tarnowskich więc będzie w pobliżu ;)
AUTO ROKU PLAYBOYA 1993
troja26

Post by troja26 »

Wypraszam sobię ale nie każdy ma czas na to by się udzielać ja to teraz nawet nie mam czasu by czytać posty tak to już jest jak się ma taką pracę jak ja.
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

arek wrote:Czy nadal czekamy, aż zainteresowani złożą podanie z zapytaniem ? Bo moim zdaniem są przynajmniej dwie osoby, które na chwilę obecną swoim wkładem w forum zasłużyły na status klubowicza :)
Nie będę ukrywał, że chodzi mi o kolegów Roadrunner i pawelsafrane.
Czytając jednak
RedHead wrote: Aby dołączyć do grupy "klubowicz" należy udzielać się na forum oraz w miarę możliwości czynnie przyczyniać się do jego rozwoju.
uważam więc, że nie koniecznie należy czekać na zgłoszenie ? ;)
Zakładać ankietę, czy ktoś ma coś przeciw kolegom, lub formie jej założenia bez zgłoszenia ?
Koledze Roadrunner myślę, że śmiało można dać status klubowicza.
1. Safrankę od kilku dobrych lat, więc z racji czasu coś nie coś o niej wie i nie jest nowicjuszem.
2. Jak sam napisałeś - wniósł pewne przydatne informacje do naszego forum i nie jest biernym forumowiczem.
3. Można liczyć na niego jak na razie na wszystkich regionalnych spotach.

Nie wiem, co można jeszcze dodać na za.
Last edited by Rufus on 2009-08-27, 12:41, edited 1 time in total.
Darek

Post by Darek »

Rufus wrote:Nie wiem, co można jeszcze dodać na za.
Chęci samego zainteresowanego :P
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

Darek wrote:Chęci samego zainteresowanego :P
W sumie racja - to najważniejsze.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Darek wrote:Chęci samego zainteresowanego :P
A takiej chęci niestety nie otrzymałem. Być może na zlocie zmienimy zasady naboru?
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

a chęć taka przedewszystkim byc powinna...
Locked