Czystość ? W aucie ? Nie... :)

Dział poświęcony fotografiom i filmikom, które udało nam się złapać naszym aparatem.

Moderators: SURU, Moderator

pasta

Post by pasta »

Hehe,klawisze zawsze czyste,no przynajmniej strzalko,enter,WSAD i spacja. Przynajmiej mnie :P
Chocapic
Forumowicz
Forumowicz

Post by Chocapic »

Nówka sztuka nieśmigana od niemca :D

http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogl ... geNumber=1

13-sto letni diesel poniżej 200tkm.. okazja? ;)
Last edited by Chocapic on 2013-01-03, 18:15, edited 2 times in total.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

He, he - fajna zaślepka spryskiwacza reflektora w dodatku :D
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
myKEY

Post by myKEY »

Henry71 ...ty zamiast pedantycznie dbać o czystość swojego statku kosmicznego to lepiej zacznij książki czytać może całkiem głupi nie umrzesz :-)
Czytam to co tam napisałeś ..i faktycznie widzę, że piszesz z błędami. Co do profesora to powiem krótko. To nie on nic nie wyniósł z lekcji języka polskiego w szkole, tylko ty.
A skoro już "paczysz w ten bagarznik" jak w pi*dę szpak i nic nie widzisz, to tak samo od*ierdol się od mojej popielniczki i nie wpieprzaj się nie na temat.
A każdy następny baran po tobie, który ci przyklaskuje jest takim samym analfabetą jak ty.
henry71

Post by henry71 »

myKEY wrote:Henry71 ...ty zamiast pedantycznie dbać o czystość swojego statku kosmicznego to lepiej zacznij książki czytać może całkiem głupi nie umrzesz :-)
Czytam to co tam napisałeś ..i faktycznie widzę, że piszesz z błędami. Co do profesora to powiem krótko. To nie on nic nie wyniósł z lekcji języka polskiego w szkole, tylko ty.
A skoro już "paczysz w ten bagarznik" jak w pi*dę szpak i nic nie widzisz, to tak samo od*ierdol się od mojej popielniczki i nie wpieprzaj się nie na temat.
A każdy następny baran po tobie, który ci przyklaskuje jest takim samym analfabetą jak ty.
słuchaj Gamoniu skończony skoro wkleiłeś na forum do publicznej wiadomości jakim jesteś fleją to teraz się nie dziw że to ktoś komentuje Jesteś żałosny trzeba było jeszcze do telewizji zdjęcia wysłać jakim jesteś śmierdzielem :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

jak chcecie się obrzucać mięchem to spie*rzać na priv! [/b]
Last edited by LeNa on 2015-09-07, 11:37, edited 1 time in total.
henry71

Post by henry71 »

LeNa wrote:jak chcecie się obrzucać mięchem to spie*rzać na priv! [/b]
dobranoc
Last edited by henry71 on 2015-09-07, 11:37, edited 1 time in total.
kgb5

Post by kgb5 »

Powyższa wypowiedź myKEY została właśnie nagrodzona punktem, więc proszę o powstrzymanie się od tego typu komentarzy.
pasta

Post by pasta »

Która powyższa? Ta z wczoraj 22:05? Bo nie wiem jakich komentarzy nie można wygłaszać
kgb5

Post by kgb5 »

myKEY wrote:Henry71 ...ty zamiast pedantycznie dbać o czystość swojego statku kosmicznego to lepiej zacznij książki czytać może całkiem głupi nie umrzesz :-)
Dla jasności pisałem o tej wypowiedzi myKEY.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Serce mnie boli że tak można traktować taki samochód.
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

patrys4891 wrote:Serce mnie boli że tak można traktować taki samochód.
I nie tylko Ciebie. Ja osobiście nie wsiadłbym do tak cuchnącego auta. A to, że palący ma w#j#bane na to, że cuchnie na odległość nawet po wyjściu z auta, to pozostawię bez komentarza. Przebywanie z kimś takim w jednym pomieszczeniu (urząd, sklep, bank) powoduje odruchy wymiotne-niczym nie różni się fetor uwalniany przez taką osobę od menela z dworca. Ale że tak powiem- nie zawsze towarzystwo można sobie wybrać.
pasta

Post by pasta »

Wątek tyle czasu wisi,a nadal wywołuje emocje- brawa dla autora. Jesli o moją opinię chodzi,nie wsiadlbym do takiego auta. Moge mieć w pokoju bajzel( ale nie smierdzacy!!),,ale jak u taty w aucie jest nawet lekki syf,to zawsze chodze i mu sprzątam. Szczerze mówiac- autko mnie wygodnie,komfortowo i bezpiecznie wozi,więc powinienem się mu jakoś odwdzięczyć. No,ale jak ktoś tak ma,jemu pasi,a i my tym pojazdem nie będziemy podróżować- to co mu będziemy moraly prawić.
henry71

Post by henry71 »

ja sam palę papierosy w aucie też ale ja codziennie opróżniam popielniczkę raz na dwa tyg czyszczę podsufitkę pianką (bo wiem że nikotyna czy tam smoła osiada na wszystkim )i jak palący nie zadba to będzie armagedon sam też nie chciał bym takim czymś podróżować osoba która kupi ode mnie auto będzie mogła śmiało przy sprzedaży napisać ;właściciel niepalący; :]
pasta

Post by pasta »

O i to jest dobre podejście! Mniej pracochłonnie jest po prostu nie palić,ale tak też można :P
Post Reply