henry71 wrote:jak nie umiecie ich rozsądnie przydzielać
No chyba sobie żarty stroisz...
Czy dostałeś któreś ostrzeżenie bez powodu? Sory, ale to Ty powinieneś sobie zdać sprawę przy drugim ostrzeżeniu, że warto być trochę bardziej powściągliwym w treści pisanej. A jeżeli tego nie potrafisz, to do kogo masz pretensje?
Właśnie Henry. Strasznie trudno dojść o co ci chodzi w wypowiedzi, bo nie stosujesz żadnych znaków przestankowych. A tego uczą na poczatku podstawówki. I jak by być wrednym, to jest to zapisane w regulaminie i można by też za to dać ostrzerzenie.
Dlaczego ilość postów w prywatnych wiadomościach nie może przekraczać 23 strony wyświetlanych? Jeśli jest więcej - kasują się najstarsze...
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
W przeglądarce Mozilla mam problem z obsługą strony forum. Część strony z tekstem jest przesunięta na prawą stronę, co uniemożliwia przeglądanie tematów. Problem występuje tylko po otworzeniu danego tematu, przy przeglądaniu kategorii wszystko jest OK.
W przeglądarce IE natomiast problem nie występuje. A strona forum jest jedyną, z którą mam problem.
Może znacie jakieś rozwiązanie tego problemu?
Pozdrawiam, Mateusz.
Last edited by silossi on 2013-02-09, 13:53, edited 1 time in total.
A powiedzcie mi proszę dlaczego wiadomości prywatne gdy daję "wyślij" nie są wysyłane tylko zapisywane w "do wysłania". Dziś z 3 wiadomości udało mi się wysłać jedną
patrys4891 wrote:Wiadomość jest w skrzynce "do wysłania" do momentu, kiedy adresat odbierze. Wtedy dopiero przechodzi to "wysłane".
Tak to funkcjonuje i już.
Aaaa, dzięki wielkie - a ja już rzucałem mięsem, że nawet wiadomości wysłać nie potrafię
W przeglądarce Mozilla mam problem z obsługą strony forum. Część strony z tekstem jest przesunięta na prawą stronę, co uniemożliwia przeglądanie tematów. Problem występuje tylko po otworzeniu danego tematu, przy przeglądaniu kategorii wszystko jest OK.
W przeglądarce IE natomiast problem nie występuje. A strona forum jest jedyną, z którą mam problem.
Problem rozwiązany, pomogła aktualizacja wtyczek w programie FireFox.