pasta wrote:A nie mowilem, że Red może tutaj wszystko?
Red może wszystko, ale takimi drobnostkami się nie zajmuje - ja Ci to przeniosłem
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Witaj Felix Pasta wiem ze razem z kolega Slonina przebywamy aktualnie za granica ale to chyba nie powod zeby nie umiescic nas w tej "Wielkiej Ksiedze rdzennych mieszkańców forum Safrane" czuje sie dotkniety i sie chyba obraze
Nie wiem kolego Pasta czy zrozumiałeś, ale MASZ CZAS DO WTORKU!
Lista ma być tak wyrafinowana w swej prostocie i rozbudowana w kanony podnoszące na psyche, bez fraz zaprzeczających realne percypowanie rzeczywistości, a żeby każdemu indywiduum przyjemnie Twoją lekturę się studiowało.
Pany,obiecuje do niedzieli,bo teraz mi komp padł, a pisać takie wypracowania na telefonie to lipa. A mam już pomysł Proszę o przebaczenie i cierpliwość !
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości