Gadżetów klubowych to chyba już dawno nie ma.
Kiedyś poruszałem ten temat, ale odzewu nie było żadnego.
Jak jest potrzeba to da się zrobić wszystko, tylko potrzebni są chętni, bo dla jednej osoby to by wyszły jakieś kosmiczne koszty.
Możliwości są nieograniczone.
Ja na zlot w Popowie zrobiłem kubki zlotowe, medale (zegarków nie liczę bo one przez przypadek mi się trafiły za free), ale zrobić można wszystko co tylko wymyślicie.
Ja jakiś czas temu dostałem takowy - trzeba wiedzieć z kim gadać Z gadżetów forumowych, to bym się pisał na ramki na tablice rejestracyjne. Może ktoś jeszcze?
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Tak zacząłem przeglądać tematy gadżetów i natknąłem się na temat o ramkach, gdzie były propozycje zakupu ramek z naklejkami.
Kojarzę te ramki z naklejkami i uważam że wyglądają kiepsko. Jak bym ogarniał ramki to nie z naklejką, ale z porządnym nadrukiem, który będzie wyglądał dobrze i będzie trwały. Może nawet odblaskowe logo lub napis ale szczegóły to jak będą chętni.
Ja się pisze na każdy możliwy projekt związany z gadżetami forumowymi . Trochę może fantazja ale wydaje mi się że fajne mogły by być dywaniki z logiem forumowym i do tego jeszcze jakiś ciekawy napis Reanult Safrane w stylu oryginalnych dywaników:D
craft88, Nie ma sprawy, ja ma zawsze kozacko-gumofilcowe pomysły Heniek nie gadaj że nie masz takich najek we warsztacie u nas to nawet wpłaty na krus nie przyjmą u sołtysa (czy gdzie tam się to płaci) bez gumonajek