henry71, Przyjadę na zlot 2.0 16 V 99r z gazem sekwencją(linkę mam na wypasie ) . Zobaczysz ostatnio zakupionego rodzynka poniżej tysiąca Jak się ogarnę to wstawię zdjęcia.
W sensie, że te auto kosztowało mniej niż 1tys?
Mam jeszcze pytanie, jak z wygłuszeniem tych aut?
Bo powiem szczerze, że w seacie ojca jest tragedia, nie ma nic, dosłownie nic, czasami aż głowa boli od szumu.
Last edited by Feldark on 2016-07-14, 16:58, edited 1 time in total.
jak można porównywać seata do Safrane..
Gościu - powiem tak - zanim tu wrócisz ponownie do tematu może zapoznaj się dokładnie z tym autem. Bo to nie jest "większa laguna", ani też "większy passat" - a sprawiasz wrażenie, że tak podchodzisz do tego auta. To jest naprawdę wyjątkowe auto.
Nie znam tego auta to się pytam, to chyba oczywiste, a niby jak mam się z nim bliżej zapoznać, jak w okolicy nikt takiego nie ma?
Ja wychodzę z założenia, że po to jest to forum żeby się dowiadywać różnych rzeczy
artho spokojnie, chłopak się chce dowiedzieć. Może się zarazi safranką, ale najpierw dajmy mu szansę zapoznania się z tą limuzyną lat 90, którą podróżował Jacques Chirac
patrys4891, zmieniam status na HANDLARZ brzmi groźniej Sprzedawca to faktycznie tak prosząco trochę Feldark, jest kilka modeli silnikowych i kilka rodzai wyposażenia Safrane, jeśli uzbierasz trochę więcej kasy i trafisz na coś nie zbombardowanego to zapewniam Cię że nigdy nie będziesz jeździł Ojca czy tam kogoś seatem
Wal na "znajome szarpaki" i jak przejdzie test to bierz Sprawdź przede wszystkim kielichy tylnych amorów i pod wykładziną tylnych foteli.Jeśli tam nie ma rudej to jeszcze pojeździ