Filtr przeciwpyłkowy

Wszystko co wiąże się z kosztami i utrzymaniem pojazdu.

Moderators: SURU, Moderator

Goalkeper

Post by Goalkeper »

lopez wrote:dostałem w piątek przed Wszystkimi Świętymi,
Czyli mi tylko pozostało czekać, bo dzwoniłem do nich i nie mieli ale powiedzieli żebym się zarejestrował i zakupił na stronie :) filtr 84zł + 19zł przesyłka :) w sumie 103 złote :D
lopez
Forumowicz
Forumowicz

Post by lopez »

Goalkeper wrote: Czyli mi tylko pozostało czekać, bo dzwoniłem do nich i nie mieli ale powiedzieli żebym się zarejestrował i zakupił na stronie :) filtr 84zł + 19zł przesyłka :) w sumie 103 złote :D
Ja zadzwoniłem i spytałem się czy to komplet, dostałem odpowiedź że tak Więc zakupiłem filtr klikając dodaj do koszyka za cenę 84zł + przesyłka 15zł ( albo 15 albo inna cena ale teraz nie pamiętam to kurier, wybrałem przewody 15zł bo inaczej nie szło ) Zakupiłem i szczęśliwy odebrałem potwierdzenie z poczty ze tak chce, po południu dzwoni że zakupiłem u Nich filtr ale go nie maja, a ta firma co ma to podwyższa cenę i kosztuje z przesyłką nie 99zł a 125 zł i musiałem dopłacić jeszcze 26zł I wcale się nie rejestrowałem, a za 2-3 dni dzwoni że wysłał i mam czekać na paczkę :) i tyle :P

[ Dodano: 2009-11-08, 17:21 ]
Daroot wrote:Ha! Ja za swój zapłaciłem 50zł z filtrem + wysyłka :D Ale taki strzał udaje się raz na milion...

Też tam kupiłeś ?
arek

Post by arek »

Daroot o ile pamiętam wypatrzył okazję na alledrogo, z używanym filtrem ;)
Last edited by arek on 2009-11-08, 18:31, edited 1 time in total.
Cakes

Post by Cakes »

lopez, wcale nie musiales sie zgodzic na wyzsza cene. W rozumieniu polskiego prawa, kazda cena podana w sklepie internetowym jest oferta handlowa. Jezeli zakupiles ten produkt, to podpisales umowe kupna/sprzedazy, a obie strony zgodzily sie na zaproponowana cene i warunki.

W takiej sytuacji jezeli sprzedajacy by sie nie zgodzil, uderzamy do takiej instytucji jak Panstwowa Inspekcja Handlowa, a oni juz by dobrze firme przeswietlili. Nawet nie trzeba odrazu uderzac do PIH`u, wystarczy poinformowac o tym sprzedawce. Jezeli jest to "trzezwo myslacy" czlowek, to bez namyslu sprzeda Ci artykul w takiej, a nie innej cenie.

Warto znac swoje prawa, a tym bardziej w dzisiejszych czasach, gdzie na rynku jest sporo cwaniakow.

Sorry za maly :offtopic:
marceldream

Post by marceldream »

Goalkeper

Post by Goalkeper »

No i już jest mój :) marceldream, dziękuję za wstawkę, kupiłem ;) bo na firmę Auto Jarex coś się doczekać nie mogę.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Mam możliwość załatwienia tego LAG10 w bardzo atrakcyjnej cenie, cos okolo 80zl, jutro bede wiedzial dokladnie.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Post Reply