Wpłat można już dokonywać, lecz wysyłki zaczną się PO Borkach.
Darek wrote:
To straszne, a miało być tak fajnie.
Będzie dobrze, nie ma powodu się zamartwiać. Po prostu to, co jakościowo mi nie odpowiada, wysyłam z powrotem do nich. Albo zrobią nowe, albo zapłacę im za te 56szt. Prosta sprawa, tylko czasochłonna.
Właściwie to nie ma problemu - mogę wysłać nawet i jutro, ale dolicz 3x tyle za przesyłkę z UK .
Powodem tego jest to, że będę w PL dopiero kilka dni przed zlotem.
8 zeta powinno być z przesyłką (na 80% to cena ostateczna - tylko poczta polska może mnie zaskoczyć)
to odrazu chyba edytuje, mysle że lepiej kontakt ze mną jeśli komus zależy na szybkiej przesyłce bo Bieniu teraz będzie taki zarobiony że sama go nie zobacze chyba prędzej jak Red Nete
No dobra, uporządkowałem trochę śmieci i mogę zająć się zawieszkami. Kto jest chętny proszę przesłać 8 zeta na MOJE KONTO, a w tytule przelewu koniecznie napisać nick z forum. Adres wysyłki poproszę na PW lub email.
Informuję, że wysyłanie zawieszek zostało zawieszone na jakiś czas (ok tydzień -dwa). Wszystkie dotychczasowe zamówienia zostały wysłane. Po powrocie zawieszkami zajmie się TYLKO Bieniu (no może z królową )