Pytania odnośnie forum
- patrys4891
- Forumowicz
- patrys4891
- Forumowicz
ok, jeszcze jedna rzecz, w prawym górnym, yy w lewym górnym rogu jest pole "informacja" bardzo ładne i przydatne. Chciałem zapytać dlaczego mimo iż mamy grudzień to nadal zamieszczony jest tam anons dotyczący zlotu SKP, który już się odbył? No od września do grudnia trochę wody w Wiśle upłynęło
Nie lepiej napisać "wesołych świąt Słonina" Dziękuję za uwagę 

- patrys4891
- Forumowicz
Mam kolejną uwagę.
Przydała by się funkcjonalność zgłaszania posta do moderacji.
Widzę jakiś post, który powinien być odpowiednio potraktowany przez moda, ale moda ani widu ani słychu. Jako Zwykły użytkownik chciał bym mieć możliwość zgłoszenia danego posta do moderacji, tak jak to jest na innych forach.
Widzę jakiś post, który powinien być odpowiednio potraktowany przez moda, ale moda ani widu ani słychu. Jako Zwykły użytkownik chciał bym mieć możliwość zgłoszenia danego posta do moderacji, tak jak to jest na innych forach.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: lizzzuuusssss :ppatrys4891 wrote:Mam kolejną uwagę.
Last edited by słonina on 2013-12-29, 00:27, edited 1 time in total.
- patrys4891
- Forumowicz
No to kolejne pytanie z mojej strony.
Na górze forum jest sobie zdjęcie, które jest śliczne, piękne, klasyczne i...
No właśnie, mi przynajmniej się opatrzyło. Może dlatego że dlatego że jestem tu zbyt często?
Kurcze, zloty się odbywają, jakieś tam zdjęcia grupowe są robione (przemilczę liczność grupy), więc może by warto no chociaż raz w roku po zlocie wstawić świeże zdjęcie na górze?
Pikur co miesiąc zmienia zdjęcie na stronie głównej, może i tu by warto o czymś podobnym pomyśleć? Może nie co miesiąc, ale jak ktoś zgłosi jakieś swoje fajne zdjęcie?
Na górze forum jest sobie zdjęcie, które jest śliczne, piękne, klasyczne i...
No właśnie, mi przynajmniej się opatrzyło. Może dlatego że dlatego że jestem tu zbyt często?

Kurcze, zloty się odbywają, jakieś tam zdjęcia grupowe są robione (przemilczę liczność grupy), więc może by warto no chociaż raz w roku po zlocie wstawić świeże zdjęcie na górze?
Pikur co miesiąc zmienia zdjęcie na stronie głównej, może i tu by warto o czymś podobnym pomyśleć? Może nie co miesiąc, ale jak ktoś zgłosi jakieś swoje fajne zdjęcie?
Ale po co ? Wystarczy smartfon. Wg mnie nie ma sensu udoskonalać forum dla kogoś kto ma niedołężny telefon 

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
A co mieli zrobić skoro nie obsługuje w normalnym trybie? Musieli stworzyć odpowiednie oprogramowanie typu wlasnie Tapatalk.Dla mnie jest niedołężny, ale to moje zdanie - ktoś może uważać inaczej 

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
- patrys4891
- Forumowicz
Tak, ja nieuprzejmy - przepraszam. Po prostu nie jestem zwollenikiem i nie używam
Chodziło mi głównie o to, że stosunek pracy którą trzeba włożyć w forum do ilości użytkowników korzystających z tego systemu - jest niewymierny.

Chodziło mi głównie o to, że stosunek pracy którą trzeba włożyć w forum do ilości użytkowników korzystających z tego systemu - jest niewymierny.