Pytania odnośnie forum

Sprawy związane z forum i portalem safrane.pl

Moderators: SURU, Moderator

patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Czy w tym roku też jest planowana zimowa odsłona forum? :D
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Trwają prace nad tym, z tego co słyszałem :P
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

To tak jak na dworze, miał być śnieg... :P
GrubyBDG

Post by GrubyBDG »

Temat Świątecznego wyglądu forum trochę się przeciągnął, mam wielka nadzieje ze w tym tygodniu wszystko uda się skończyć, ostatnie dni w pracy są bardzoooo długie :/
słonina

Post by słonina »

to tutaj też szopkę będę miał? :D łłłłłłooo matko
słonina

Post by słonina »

ok, jeszcze jedna rzecz, w prawym górnym, yy w lewym górnym rogu jest pole "informacja" bardzo ładne i przydatne. Chciałem zapytać dlaczego mimo iż mamy grudzień to nadal zamieszczony jest tam anons dotyczący zlotu SKP, który już się odbył? No od września do grudnia trochę wody w Wiśle upłynęło :) Nie lepiej napisać "wesołych świąt Słonina" Dziękuję za uwagę :)
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Mam kolejną uwagę.
Przydała by się funkcjonalność zgłaszania posta do moderacji.
Widzę jakiś post, który powinien być odpowiednio potraktowany przez moda, ale moda ani widu ani słychu. Jako Zwykły użytkownik chciał bym mieć możliwość zgłoszenia danego posta do moderacji, tak jak to jest na innych forach.
słonina

Post by słonina »

patrys4891 wrote:Mam kolejną uwagę.
Przydała by się funkcjonalność zgłaszania posta do moderacji.
Widzę jakiś post, który powinien być odpowiednio potraktowany przez moda, ale moda ani widu ani słychu. Jako Zwykły użytkownik chciał bym mieć możliwość zgłoszenia danego posta do moderacji, tak jak to jest na innych forach.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: lizzzuuusssss :p
Last edited by słonina on 2013-12-29, 00:27, edited 1 time in total.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

zobaczę co da się zrobić w temacie donosicielstwa :D
Decentralizacja to przyszłość.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

No to kolejne pytanie z mojej strony.
Na górze forum jest sobie zdjęcie, które jest śliczne, piękne, klasyczne i...
No właśnie, mi przynajmniej się opatrzyło. Może dlatego że dlatego że jestem tu zbyt często? :P
Kurcze, zloty się odbywają, jakieś tam zdjęcia grupowe są robione (przemilczę liczność grupy), więc może by warto no chociaż raz w roku po zlocie wstawić świeże zdjęcie na górze?
Pikur co miesiąc zmienia zdjęcie na stronie głównej, może i tu by warto o czymś podobnym pomyśleć? Może nie co miesiąc, ale jak ktoś zgłosi jakieś swoje fajne zdjęcie?
kalvin

Post by kalvin »

Czy w najbliższym czasie będzie możliwość przeglądania, czytania forum poprzez Tapatalk ??
Ewentualnie czy będzie wersja mobilna forum ??

:oczami:
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Ale po co ? Wystarczy smartfon. Wg mnie nie ma sensu udoskonalać forum dla kogoś kto ma niedołężny telefon :D
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
kalvin

Post by kalvin »

Daroot wrote:Ale po co ? Wystarczy smartfon. Wg mnie nie ma sensu udoskonalać forum dla kogoś kto ma niedołężny telefon :D
Nie wiem czy IP 6 jest niedołężnym telefonem ale uwierz mi tapatalk jest idealnym narzędziem do przegladania for internetowych. Po to został stworzony.

Dzięki i pozdrawiam.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

A co mieli zrobić skoro nie obsługuje w normalnym trybie? Musieli stworzyć odpowiednie oprogramowanie typu wlasnie Tapatalk.Dla mnie jest niedołężny, ale to moje zdanie - ktoś może uważać inaczej ;)
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

kalvin wrote:Czy w najbliższym czasie będzie możliwość przeglądania, czytania forum poprzez Tapatalk ??
Nie przewidujemy takiej możliwości.
kalvin wrote:Ewentualnie czy będzie wersja mobilna forum ??
Również nie przewidujemy specjalnej wersji mobilnej
Decentralizacja to przyszłość.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Daroot, to ze nie lubisz i nie uzywasz to nie znaczy że inni mają nie używać!
kalvin, niestety forum jest zbyt stare zeby obslugiwalo tapatalk.
Byly podejscia do tego ale to ogrom pracy i niestety puki co nie ma takiej funkcjonalnosci.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Tak, ja nieuprzejmy - przepraszam. Po prostu nie jestem zwollenikiem i nie używam :)

Chodziło mi głównie o to, że stosunek pracy którą trzeba włożyć w forum do ilości użytkowników korzystających z tego systemu - jest niewymierny.
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

info
Attachments
skp PW.jpg
You Brought Two Too Many .
Post Reply