LS400

Czyli czym jeździmy oprócz Safrane

Moderators: SURU, Moderator

Atropos
Forumowicz
Forumowicz

Post by Atropos »

Z tak wyszukaną retoryką ciężko dyskutować. Macie koledzy dużą wiedzę w temacie Safrane, ale chyba mało doświadczenia z samochodami wyższych niż szafa klas. Kończę OT - w końcu to temat o LS 400 kolegi kampow, choć oczywiście to dużo gorsze auto niż Safrane :mur:
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

Czemu nie piszecie o Citroenie C6 lub C5 , Mitsubishi Lancer, Peugeot 607, Subaru OUTBACK czy imprezie , o KIA tylko o Fejtonie ....
You Brought Two Too Many .
henry71

Post by henry71 »

Atropos wrote: chyba mało doświadczenia z samochodami wyższych niż szafa klas. Kończę OT
heh a ja myślę że nie znasz większości tutejszego grona ,więc po co Obrażasz ?nie wiem ,pomijam siebie (mimo że prowadzę zakład samochodowy 15 lat) czy np kolegę Daroota który to nie jednemu pomógł uporać się z nie jednym problemem ,nikt nie jest tu raczej fanatykiem safrane (ja kiedyś byłem ,i dalej trochę jestem) LS 400 pewnie fajne auto ale nie moja bajka ,każdy lubi co innego ,ale nie rozumiem dlaczego w wypadku krytyki zaczyna się mówić nie znacie się gowno wiecie,a to że jezdziłeś jakiś tam czas tym autem ,nie czyni cię expertem,ja jezdziłem iveco z naczepą zaprzęg długi że ja pielldole 2 lata i jestem na temat tego zestawu gowno nie expertem więc po co kozaczyć ?, Daroot podziel temat bo syf się zrobił u Kolegi w temacie że ho ho
Last edited by henry71 on 2016-03-17, 13:01, edited 1 time in total.
Atropos
Forumowicz
Forumowicz

Post by Atropos »

henry71 wrote:Witam Zachwycacie się tymi zassranymi vw jak by to był jaki hu wi nie wiadomo co ,to moze posprzedawajcie swoje safrany i kupcie sę po pytonie? nie najlepiej kupcie sę po passerati heh cytuję Jaka jest różnica między sprowadzonym z Niemiec Phaetonem, a sprowadzoną z Niemiec Safrane przy założeniu, że obydwa są picowane do sprzedaży i z kręconymi silnikami? a no taka że jak Kupicie dojechaną safranę to za trochę drobnych kupicie od Kolegi Gutka niezbędne elementy(np silnik ) ;) i Bedziecie dalej radośnie jezdzić ,a jeśli Kupicie dojechanego pytona to Wezmiecie kredyt sprzedacie euro zeby go zrobić ai tak będziecie mieć doiebane gowno na podwórku Powodzenia nimcy płakali jak sprzedawali ,ale kupujcie heh

Czyli Heniu to nie jest obrażanie? I kto robi syf w wątku? Ile km jeździłeś autem o którym piszesz? Mój wpis był odpowiedzią na fanatyczne posty Twoje i Suru, a nie wszystkich forumowiczów, nie wiem po co mieszasz Darka do tego.
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

Ej ale czy ja coś napisałem ,że czuję się urażony ... niby czym ,że ktoś ma własne zdanie. Jakbym się urodził na wsi i nie miał kontaktu z ludźmi a wszędzie widział tylko podstęp to tak ale akurat dla mnie to tylko rozmowa i zawsze chętnie pogadam na temat samochodów. Tu nie ma co się obrażać.
You Brought Two Too Many .
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Każdy ma swoje zdanie i uszanujmy to. Nawet moje, mimo że bardzo ekscentryczne :P
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
henry71

Post by henry71 »

Atropos wrote: Ile km jeździłeś autem o którym piszesz?
150 tyś
Atropos wrote: Mój wpis był odpowiedzią na fanatyczne posty Twoje i Suru, a nie wszystkich forumowiczów
a gdzie to ujełeś ?
Atropos wrote: nie wiem po co mieszasz Darka do tego.
a no dla tego bo zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy zjadł .a po usme masz rację masz rację pa pa
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

VW masakra silnikiem V6 TDI piła 4

Post by Gutek »

Podłączę się do tematu VW-beee. Mój czołg Hig- Line właśnie po raz kolejny się rozkraczył. Wypadły dźwigienki a pestki gdzieś poszły w olej :kwasny:. Ja pitolę co za zaraza.
PRZYSIĘGAM więcej nie zdradzę swoich SAFRANECZEK :D
Heniek ,dzięki za reklamę :D
Na tym forum dyskutujemy i spieramy się na temat SAFRANE, wszystko inne nie ma znaczenia,tak że Panowie powiększcie swój poziom spokojności ;)
Jacek957
Forumowicz
Forumowicz

Post by Jacek957 »

To może na koniec ja się wtrącę w w temat VW.Nie przepadam za Passatem i w ogóle za Vw-jem i wiem dlaczego.Bo wg. mnie jest ich zdecydowanie za wiele,są do siebie podobne i wcale nie są tak bezawaryjne jak się je reklamuje.Co do "pytona" to jest to auto bardzo drogie,nie dla przeciętnego kowalskiego czy szmita.Używają go ludzie majętni nie muszący się liczyć z każdym groszem.Podsumowując nowy jak najbardziej ale wyeksploatowany za tzw. "przyzwoite pieniądze"to wtopa jak już Henry wcześniej napisał,a serwis"przegląd" za 1700 zł to jakiś kosmos.A gdzie opony i inne wydatki eksploatacyjne?Wyprzedaż się ze wszystkiego a potem co? swoją kobietę na ulicę postawisz żeby wymienić np rozrząd?A jak już mówimy o autach z wyższej polki to może pogadamy o Ferrari albo Porsche? Choć osobiście wolał bym Mustanga lub inną hamerykańską rakietę :rotfl: Ale się rozgadałem :hyhy: chyba wystarczy :cwaniak:
kampow
Forumowicz
Forumowicz

Post by kampow »

No chłopaki, spokój już !
Dobrze, że u mnie tylko o spalanie poszło.
Ufff.
:rotfl: :rotfl:
artho
Forumowicz
Forumowicz

Post by artho »

Ooo, ja też bym prosił o wydzielenie wątku o Fejtonie z wątku LS400, najlepiej nazwać go "Wątek o Fejtonie", bo gdy wchodzę w wątek o LS400 widząc informację o nieprzeczytanych postach licząc, że właściciel wrzucił nowe fotki a tu o fejtonie....
:dobani:

Image
Post Reply