II ZLOT SAFRANE KLUB POLSKA 4 - 6 wrzesień 2009 rok

Informacje o organizowanych zlotach

Moderators: SURU, Moderator

II Zlot SKP - Tarnowskie Góry

4-6 wrzesień 2009
22
42%
11-13 wrzesień 2009
12
23%
18-20 wrzesień 2009
8
15%
25-27 wrzesień 2009
10
19%

Total votes: 52

LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

miło :) do zobaczenia ...
lukadziki

Post by lukadziki »

Ja chetnie tez bym sie pojawił 4/5-6 września z żoną Kingą i córeczką Julią , ale konkretnie napisze jak wróce juz do pracy i poznam swój grafik na nastepny miesiąc.
Jeśli chodzi o rezerwacje to pewnie tez potrzebowalibysmy kwaterę z łazienką bo nasza mała skończy 17 miesięcy ale już widać zainteresowanie autkami i jest bardzo otwarta do ludzi.
Tak wiec ja sie odezwę w najblizszym tygodniu jeśli oczywiście bedzie jeszcze możliwość rezerwacji i przyjazdu

pozdrawiam Dziki
Last edited by lukadziki on 2009-08-16, 09:41, edited 1 time in total.
Darek

Post by Darek »

Radzę się w takim razie pośpieszyć. Zdaje się że lista zlotowa ma zostać zamknięta lada dzień. Czekamy tylko na powrót z urlopu organizatora imprezy :)
piotreksl

Post by piotreksl »

poczytałem troche posty, i wnioskuje, że będzie troche małych dzieciaków. Zatem spróbuje znaleźć opieke dla mojego psa, żeby dzieci nie straszył (delikatnie mówiąc amstaf z ADHD). Towarzyski to jest, jednak dzieci mogą się wystraszyć biegnących 30kg w ich stronę...
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

piotreksl wrote:poczytałem troche posty, i wnioskuje, że będzie troche małych dzieciaków. Zatem spróbuje znaleźć opieke dla mojego psa, żeby dzieci nie straszył (delikatnie mówiąc amstaf z ADHD). Towarzyski to jest, jednak dzieci mogą się wystraszyć biegnących 30kg w ich stronę...
Myślę, że zarówno Ty, jak i rodzicie małych dzieci będą spokojniejsi, gdy psiakowi załatwisz ochronę w domciu.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Myślę, że zarówno Ty, jak i rodzicie małych dzieci będą spokojniejsi, gdy psiakowi załatwisz ochronę w domciu.
szkoda byłoby go upolować :D
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Darek

Post by Darek »

Rufus jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to podaj jakieś dokładniejsze namiary tego ośrodka, może namiary GPS albo rzucik na mapie. :)
Ten ośrodek to ma jakąś nazwę ??
Last edited by Darek on 2009-08-17, 08:37, edited 1 time in total.
lukadziki

Post by lukadziki »

Potrzebuje do przelewu imie i nazwisko Rufusa jesli mozna
Last edited by lukadziki on 2009-08-17, 10:48, edited 1 time in total.
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

lukadziki w bazie kontaktowej masz czarno na białym dane Rufusa...
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

Darek wrote:Rufus jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to podaj jakieś dokładniejsze namiary tego ośrodka, może namiary GPS albo rzucik na mapie. :)
Ten ośrodek to ma jakąś nazwę ??
Darku, o ośrodku pisałem dość dużo.
http://noclegi.onet.pl/ow-koral,nowe-chechlo.html
i ostatni post tutaj

Mapka - faktycznie będzie przydatna (pozycja określona orientacyjnie z dokładnością kliknięcia myszki)
W AutoMapie w punktach POI - w atrakcjach turystycznych jest też jezioro Nakło-Chechło i zaprowadzi Was na miejsce.
Miejsce zbiórki zrobimy sobie na dużym parkingu przy głównej trasie (Tarnowskie Góry - Częstochowa) i wjedziemy całą kawalkadą na teren ośrodka, a żeby tam dojechać, trzeba prawie całe jeziorko objechać, więc będzie okazja do nakręcenia pamiątkowych filmów.
Darek

Post by Darek »

Sorry ale czytałem te posty i nie zaważyłem adresu, na szczęście jest mapka
diablak

Post by diablak »

humm od siebie mam 300 km , fajnie byłoby sie pokazac :) ale nie wiem jak z tymi terminami musze sprawdzic jak wrzesniowe egzaminy
lukadziki

Post by lukadziki »

Jeżeli w pracy nie określą właściwie grafiku tak jak bym chcial to niestety dolączymy do WAS dopiero w sobote nad ranem.
Last edited by lukadziki on 2009-08-19, 09:52, edited 1 time in total.
cinek

Post by cinek »

siema wszystkim mam pytanie co do tego zlotu... warto na taki zlot przyjechać ?? :D z lublina ktoś sie wybiera z kolegów ??
Darek

Post by Darek »

cinek wrote:siema wszystkim mam pytanie co do tego zlotu... warto na taki zlot przyjechać ?? :D z lublina ktoś sie wybiera z kolegów ??
A co to za pytanie ??? To zależy czego oczekujesz po takim spotkaniu. Z Lublina jedzie Arek
cinek

Post by cinek »

nie no tak pytam nie bylem jeszcze na zadnym zlocie.. no ja tez cisne pozdro
arek

Post by arek »

cinek, chyba nie będzie dane zobaczyć tyle safranek w jednym miejscu i tak różnych :) Najważniejsze jednak, to poznać ludzi, którzy nimi jeżdżą :)
Jeżeli chciał byś się zjawić, to zapytaj kolegę Rufus, czy jest jeszcze miejsce w domkach ? :)
Ewentualnie bierz namiot :) Mam nadzieję, że zawitasz na cały zlot, nie tylko na jeden dzień ?
Last edited by arek on 2009-08-20, 20:37, edited 1 time in total.
seba
Forumowicz
Forumowicz

Post by seba »

miejsce się znajdzie pewnie ;) dzisiaj byłem na małym rekonesansie i miejscówka muszę przyznać normalnie jak nad morzem :D
pytanko małe kiedy zbiórka w piątek i w ogóle i modlić się żeby nic nie jechało z naprzeciwka jak będziemy tam wbijać bo są miejsce że 2 auta się nie miną a zwłaszcza jak jedno z nich to safranka :rotfl: a szacuję naszą długość na jakieś 80m :rotfl:
AUTO ROKU PLAYBOYA 1993
arek

Post by arek »

Sprawy organizacyjne dotyczące zlotu omawiamy już w innym temacie.
Wszelkie pytania, sugestie, propozycje, oraz informacje znajdują się TUTAJ :)
Goalkeper

Post by Goalkeper »

No i coś mi się wydaję, że z mojej obecności na zlocie będzie lipa z miodem :(. Nie dość, że w sobotę pracuję do godziny 14 to jeszcze bym musiał przejechać cztery setki, żeby posiedzieć kilka godzin bo na pewno nie zostanę. Do tego dochodzi brak funduszy :(, które potrzebuję na doprowadzenie reszty mieszkania pod kątem wizualnym i remontowym. Tak więc jakby coś to nie liczcie na mnie :(.
Locked