Zaślepki sprysków - problem z dostępnością

Opinie o nowych częściach i ich producentach

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
bicker

Zaślepki sprysków - problem z dostępnością

Post by bicker »

Witam kolegów. Panowie może wiecie coś w tym temacie. Od jakiegoś miesiąca już pytam w serwisie o zaślepki spryskiwaczów do mojej safranki. (Serwis renault w Stalowej Woli) mianowicie gość mówi że nie ma tych zaślepek dostępnych nawet we Francji. Może macie kogoś kto by ma takie zaślepki lub coś podobnego. Może w innych serwisach są większe możliwości niz tu gdzie ja mieszkam. Na upartego to potrzebuje tylko prawą zaslepkę bo lewą mam nówke. ale jakby ktos miał to wezme komplet. Z góry dziękuje.
michalkrk
Forumowicz
Forumowicz

Post by michalkrk »

W Krakowie pół roku temu były dostępne bez problemu w ASO. Koszt około 60 zł. Mam jedną zaślepkę ale trzymam na czarną godzinę bo nieraz ginęły w dziwnych okolicznościach. Jeśli byś chciał mogę kupić i bym ci wysłał.
Aga_i_Przemo

Post by Aga_i_Przemo »

Witam. ja komplet zaślepek zamawiałem w Renault Dąbrowscy w Zabrzu ok 3 miesiące temu. Były dostępne w magazynie centralnym tu w Polsce od razu bo w poniedziałek zamówiłem a w środę rano były do odbioru. cena to około 66zł brutto za komplet. Poszukaj tylko na forum nr części i podzwoń do innych ASO.
Pozdrawiam Przemo
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

bicker wrote:gość mówi że nie ma tych zaślepek dostępnych nawet we Francji
Coś Ci ciemnotę wciska.
Jak chcesz, to mogę Ci kupić w ASO w Krakowie i na Zlot przywieźć - tam się rozliczymy.
bicker

Post by bicker »

Mieliście racje:) ten serwis w stalowej woli to się nadaje za psami rzucać:) W Rzeszowie zamówiłem zaślepki, czekałem dwa dni i już mam części.
Kedar

Post by Kedar »

Czy za komplet dalej liczą sobie 60 zł ??
bicker

Post by bicker »

za komplet zapłaciłem 65.72 zł
Post Reply