Czystość ? W aucie ? Nie... :)

Dział poświęcony fotografiom i filmikom, które udało nam się złapać naszym aparatem.

Moderators: SURU, Moderator

myKEY

Czystość ? W aucie ? Nie... :)

Post by myKEY »

Małe i niewygodne te "popiołki" w safranie...heh
Niektórzy mają do mnie problem, że pety się walają, co mnie bardzo rozwesela _A dla mnie auto to tylko środek transportu, mój własny i chcę mieć syf to mam, a że tyle palę to tyle kiepów tu jest _
Przez wakacje woziłem też safraną całą bandziochę psów :) , zwykle 5 naraz przy złożonych fotelach i też nie miałem z tym problemu _A ludzie niektórzy to się trzęsą jak mają zabrać na pokład Yorka bo im nabrudzi i będzie załamka hehe
Żeby nie było, że taki brudas ze mnie to czasami jest czysto :) (wtedy i tapicerka jest prana )

Image
Last edited by myKEY on 2010-11-07, 12:05, edited 1 time in total.
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

Proszę Cię- powiedz, że specjalnie na potrzeby zdjęcia tak nawaliłeś petów... Proszę...
henry71

Post by henry71 »

Pięknie :rotfl:
myKEY

Post by myKEY »

Nie. Po co miałbym robić to na potrzebę zdjęcia ..?? Nie, nie..tak to u mnie zwykle wygląda, i ani mnie to grzeje, ani ziębi. Tak jest i już :) . A te kiepy, które leża na osłonie lewarka to powypadały pod wpływem przyspieszeń hehe.
Last edited by myKEY on 2010-11-07, 14:16, edited 2 times in total.
Crissu84

Post by Crissu84 »

very good kazdy ma jak chce i lubi :) ja u siebie mam tysiace reklam, i innej papierologi ktora skladuje choc czasem sprzatne
Aga_i_Przemo

Post by Aga_i_Przemo »

Crissu84 wrote:very good kazdy ma jak chce i lubi :) ja u siebie mam tysiace reklam, i innej papierologi ktora skladuje choc czasem sprzatne
Crissu papiery ci wilgoć wciągną z auta której teraz nie brakuje :rotfl: :rotfl: :rotfl:

tylko je wywal jak zmokną !! :hyhy: :ok:
Pozdrawiam Przemo
patrykl

Post by patrykl »

Otwierając ten temat chrupałem wafelka. Spojrzenie na zdjęcie i przestałem jeść :-) Jeśli kiedykolwiek żona powie mi, że bałaganie, rzuce jej linka do tego tematu :rotfl:
SURU
Forumowicz
Forumowicz

Post by SURU »

Matko !!!! Tyle kasy poszło z dymem .
You Brought Two Too Many .
pawelsafrane

Post by pawelsafrane »

kiepy kiepami porządek swoją drogą ale nie przeszkadza Ci ...zapach :kwasny:
pasta

Post by pasta »

Smród z fajek jest najgorszy w aucie- ale przecież każdy pomysłowy polak- kupi zapach do autka! I nie śmierdzi :E
myKEY

Post by myKEY »

Najgorszy to jest smród z klozetowych choinek.. :-)
Ludzie ja palę dwie paczki marlboro dziennie i nie czuję żeby mi coś śmierdziało hehe. I każdy palacz powie Wam to samo.

very good kazdy ma jak chce i lubi
no dokładnie tak jak mówisz. A moje auto to nie wystawka sklepowa.
tom80
Forumowicz
Forumowicz

Post by tom80 »

każdy ma swoje zdanie,ale najgorzej kupić auto pa kimś takim :kwasny:
LUDZI DZIELĘ NA DWIE GRUPY:

I-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO MYŚLĄ
II-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO INNI CHCĄ USŁYSZEĆ
myKEY

Post by myKEY »

Każdy ma swój wóz bym powiedział :-) i jak chce tak ma. Nikt nikomu kupować po kimś innym nie każe :-)
Ja wolę syf, ale za to wysławiać się jak na Polaka przystało, a nie używać słów typu "kupywał", "pacze", "bagarzniku" ...bo to mnie bardziej razi niż syf w aucie :-)
tom80
Forumowicz
Forumowicz

Post by tom80 »

mam znajomego,który może nie dokońca używa odpowiedniej składni słów w danej chwili,ale w jego mondeo z 1993r jest czyściutko jak w gabinecie prezesa,zero kurzu na desce,żadnej plamki na fotelach,czyściutko,pachnąco a że czasami powie ,,pacze'' no cóż....
LUDZI DZIELĘ NA DWIE GRUPY:

I-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO MYŚLĄ
II-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO INNI CHCĄ USŁYSZEĆ
henry71

Post by henry71 »

myKEY wrote:Każdy ma swój wóz bym powiedział :-) i jak chce tak ma. Nikt nikomu kupować po kimś innym nie każe :-)
Ja wolę syf, ale za to wysławiać się jak na Polaka przystało, a nie używać słów typu "kupywał", "pacze", "bagarzniku" ...bo to mnie bardziej razi niż syf w aucie :-)
nie no sory ja palę faję i dla mnie taki syf to totalna ohyda Zaproś na przejażdżkę Prof.Miodka i spytaj się go co mu bardziej przeszkadza słowo pacze ,bagarzniku czy Twój syf jeśli wcześniej On się nie wyrzyga .Reasumując też często używam nie poprawnego słownictwa gdyż człowiek niedoskonałym jest a brudas zawsze będzie brudasem .
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

henry71, :super:
dedikos

Post by dedikos »

henry71 wrote:nie no sory ja palę faję i dla mnie taki syf to totalna ohyda Zaproś na przejażdżkę Prof.Miodka i spytaj się go co mu bardziej przeszkadza słowo pacze ,bagarzniku czy Twój syf jeśli wcześniej On się nie wyrzyga .Reasumując też często używam nie poprawnego słownictwa gdyż człowiek niedoskonałym jest a brudas zawsze będzie brudasem .
Oj i tutaj muszę się zgodzić z henrym71 :szok:
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Oj tam, nie jest tak źle ;)
Attachments
512d8560abc3.jpg
Decentralizacja to przyszłość.
kgb5

Post by kgb5 »

RedHead wrote:Oj tam, nie jest tak źle ;)
Ale klawisze jakie czyste :D
Post Reply