Zderzak przód biturbo

Wszelkiego rodzaju odnośniki z ciekawymi ofertami sprzedaży części i pojazdów znalezione w sieci.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Zderzak przód biturbo

Post by Daroot »

http://allegro.pl/renault-safrane-typ-9 ... 61080.html

Nie jest to oryginał! Polska podróba, ale ktoś się postarał...
Last edited by Daroot on 2011-05-29, 07:59, edited 2 times in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Roadrunner

Post by Roadrunner »

Tak z ciekawości, po czym poznałeś??
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Oryginał ma taką jakby kratkę w kilku miejscach, ten jest gładki.

Poza tym polski napis "TYP" oraz numer nie związany kompletnie z niczym :)

Brakuje numeru oryginalnego w kilku miejscach... Odlew jak nic.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Daroot ma rację, przetłoczenia z boku zderzaka są zbyt ostre. Te przy "halogenach"
Last edited by RedHead on 2011-05-31, 13:48, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.
michalr

Post by michalr »

Panowie jeśli bym się zdecydował na to szaleństwo a`la biturbo, to czy ktoś jest w stanie pomóc z kratkami?
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Tak, potrafie pomóc.
Mam namiar na firmę w której robiłem kratkę (elementy) i da się to zrobić...
Jest trochę roboty, rzekłbym nawet że dużo - ale da się to zrobić niedużym kosztem.

Zastanów się tylko czy na pewno tego chcesz :) Długi i niski ten zderzak, wszędzie trzeba uważać, gdzie nie podjedziesz to strzał w krawężnik - fakt że wygląda to zabójczo.
michalr

Post by michalr »

No właśnie. Najpierw duże felgi i teraz ewentualnie ten zderzak, może się okazać że nie będę w stanie nawet ruszyć z parkingu. A tak jeszcze z pytań, o ile mniej więcej, niżej będzie zderzak, i ile wychodzi za tą kratkę?
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Zobacz tutaj moj temat:
http://forum.safrane.pl/viewtopic.php?t ... c&start=29

Nie pamietam ile dokladnie za kratke placilem, musialbym odszukac faktury, ale nie bylo to wiecej niz 300zl.

Ile nizej jest zderzak? Moze ktos robil pomiary, ale obstawiam ze 10cm nizej na pewno i do przodu z 15cm.
Post Reply