"Napomnę tylko o tym, iż w auto wsadziłem mnóstwo serca i pracy."
żenada
Zwłaszcza że wszystko zrobił Dareczek, temu nawet nie chciało się przerejestrować.
Dla mnie oszust i handlarz. A cena nie na polskie realia
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Rufus wrote:A może jednak Dareczek tego nie sprzedał i jeszcze raz próbuje?
Rozmawialem z nim kiedys przez telefon, mowil ze wzial 13 tysi za nia i poszla do Szczecina
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Co niektóre osoby bardzo sie czają na ta biturbo. Dajcie mi konkretna oferte a ja sprzedam. Auto jest naprawde ladne, polakierowane jest super, sam lakier jest niesamowity, swieci sie bardzo ladnie w sloncu. Co do tego dzwona to nie wiem, ja mam zdjecia z lawety jak przyjechala ze szwajcari i jest cala, pozniej mam zdjecia jak jeszcze mial ja ktos w Myśliborzu i tez jest cala. Nie wiem w ktorym momencie byla ona trafiona i tez bym chetnie zdjecia zobaczyl.
ps. Pan ktory daje 15 musi jeszcze troszke poczekac, chce troszke wiecej.
Piszcie na priv kto ile daje albo jak macie ochote to moge zrobic licytacje na allegro.
Prosze nie skladac oferty ponizej 15, bo 15 juz "Pan XXX" placi.
Sorry, ale skoro masz naiwniaka za 15 koła to opychaj - choć dla mnie to ściema. Jeszcze gdyby była to baccara to inaczej kolekcjoner patrzy, ale nie jest - więc nie podbijaj sobie ceny takimi tekstami
Te auto nie jest tyle warte, zwłaszcza że Darek sprzedał je za 13tyś. Piszesz że włożyłeś ogromne ilości pracy, czasu i pieniędzy w te auto, więc może byłoby warto byś je wymienił?