Nowi forumowicze a dział sprzedam.

Ten dział widoczny jest tylko dla klubowiczów.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Nowi forumowicze a dział sprzedam.

Post by Daroot »

Proponuje zrobić opcję, aby nowi forumowicze którzy się zarejestrują na forum, mogli pisać w dziale SPRZEDAM, dopiero po napisaniu np 3 postów.

Cholera, przynajmniej żeby się przywitał, ale widzę już drugi przypadek, gdzie rejestruje się tylko po to aby zamieścić ogłoszenie.

Oczywiście jeśli napisze bzdury - do kosza @ll.

p.s. tak jest zresztą na większości forów.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

Jestem tego samego zdania - chyba już była kiedyś o tym mowa.
Aga_i_Przemo

Post by Aga_i_Przemo »

popieram ! tylko chcą sprzedać trupy i tyle... :/ od tego są inne PŁATNE i nie serwisy ogłoszeniowe :zly:
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

A ja wręcz przeciwnie, jak chciałem sprzedać części od mojego S40 to zarejestrowałem się na forum volvo właśnie TYLKO po to, żeby sprzedać części i tam też trzeba było napisać 3 posty, więc długo nie myśląc nabazgrałem w odpowiednich działach posty typu hihi, haha, masz racje, ładne, wystawiłem ogłoszenie, zostawiłem swoje dane i zaglądałem później już tylko do wątku mojego ogłoszenia.
Nie uważam więc za słuszne "3 posty" bo zrobi się większy mess niż jest teraz. Nie widzę również nic złego w tym, że ktoś chce coś sprzedać nie "integrując" się z nami. Oczywiście zrobimy ankietę, oto propozycja, poprawcie ją jak uważacie zanim będzie aktywna:

Wystawianie ogłoszeń w dziale sprzedam:
1. od trzech postów na forum
2. zawsze dostępne dla wszystkich
3. wystawianie ogłoszeń tylko dla grupy "klubowicz"
Decentralizacja to przyszłość.
Post Reply