Ostrzeżenie za przeklinanie

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

kgb5 wrote:
mercg wrote:Szkoda, że z przodu są tarcze
Czasem jak dojebiesz, to kopara opada...
Kolega moderator chyba się trochę zapędził. Proponuję dać sobie pierwsze ostrzeżenie, co by było uczciwie względem forumowiczów i regulaminu.
kgb5

Post by kgb5 »

M1513K wrote:kgb5 napisał/a:
mercg napisał/a:
Szkoda, że z przodu są tarcze

Czasem jak dojebiesz, to kopara opada...

Kolega moderator chyba się trochę zapędził. Proponuję dać sobie pierwsze ostrzeżenie, co by było uczciwie względem forumowiczów i regulaminu.
Rzeczywiście trochę się zapędziłem z tym słowem. Mógłbym ocziwście bronić się argumentując podobnie jak policja w przypadku jednego "KIBOLA", że byłem zbyt pijany, żeby zdawać sobie sprawę z tego co piszę, ale co tam - rozumiem błąd i nie mam zamiaru wykręcać się od odpowiedzialności.

Co do "pierwszego" ostrzeżenia - gdybyś uczestniczył aktywnie w życiu forum, to wiedziałbyś, że już kiedyś miałem ostrzeżenie, które sam sobie nadałem.
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

1-Na chwilę pisania mojego wcześniejszego posta nie miałeś żadnego.
2-Nie mam obowiązku pamiętać co kto tu miał albo nie miał.
kgb5

Post by kgb5 »

Ad.1 Ostrzeżenia wygasają po 10 dniach, więc ciężko żeby po roku czasu pozostała po nich jakakolwiek informacja.

Z mojej strony EOT. Jak chcesz o tym porozmawiać, to załóż nowy temat, lub wyślij mi PW.
henry71

Post by henry71 »

jak nie zostanie informacja jak w archiwum są i z 2010 roku :szok: i Twojego tam nie widzę albo ślepnę :cwaniak: ach ja uczestniczę aktywnie w życiu forum :hyhy:
Last edited by henry71 on 2012-11-11, 18:10, edited 2 times in total.
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

kgb5 jesteś k#rwa żałosny. Napiżdżasz posty z d#py w prawie każdym temacie, a mój "nie na temat" usuwasz za obnażanie twoich ułomności. BRAWO !
Wróżę ci "karierę" na tym forum niczym niegdyś "golkeaper".

P.S.
Nie zaśmiecaj mi skrzynki.
kgb5

Post by kgb5 »

M1513K, piszę gdy wiem, że mogę komuś pomóc w jakikolwiek sposób, a to że Ty napiszesz raz na ruski rok jakiegoś posta zupełnie nie na temat, to już nie moja wina - pretensje możesz mieć tylko do siebie. Bardzo łatwo obrzucić kogoś błotem i powiedzieć, że jest wszystkiemu winny. Ciekawe, czy tak samo łatwo przyszłoby Ci przeprosić kogoś, gdybyś nie miał racji??? Ja w to szczerze wątpię.

Dla nie wtajemniczonych odnośnie przyczyn Wielkiego oburzenia M1513K, poniżej jego post umieszczony w TEMACIE.
M1513K wrote:Ja myślałem, że syrenki tylko w FSO robili a tu takie cuda. Nawet Valeo
Jeżeli tak badzo przeszkadza Ci, że udzielam się na forum, to mogę zrobić sobie przerwę - powiedzmy miesięczną. Ale liczę, że zastąpisz mnie i będziesz pomagał wszystkim. Pasuje Ci taki układ?
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

kgb5 wrote: ...to że Ty napiszesz raz na ruski rok jakiegoś posta...
ciesz się, że ty piszesz zawsze na temat i postów masz ochocho
Forum jest po to, żeby czasem rozluźnić atmosferę w temacie. NIKT poza tobą nie wnosił uwag do posta, łączne z autorem tematu !!
kgb5 wrote: pretensje możesz mieć tylko do siebie.
PRETENSJE DO SIEBIE ?? !! o co ?? !!
kgb5 wrote: Ciekawe, czy tak samo łatwo przyszłoby Ci przeprosić kogoś, gdybyś nie miał racji??? Ja w to szczerze wątpię.
A to już jest twój problem.
kgb5 wrote: Wielkiego oburzenia M1513K,
!!

JAKIEGO OBURZENIA ??
kgb5 wrote:Jeżeli tak badzo przeszkadza Ci, że udzielam się...
Już ci mówiłem, że nie tylko mi.
kgb5 wrote:...mogę zrobić sobie przerwę - powiedzmy miesięczną.
Jak dla mnie, to może Cię tu nie być w ogóle.
kgb5 wrote:Ale liczę, że zastąpisz mnie i będziesz pomagał wszystkim.
Jak to mówią - umiesz liczyć - licz na siebie.

...tak, wiem że wytykanie błędów boli...
henry71

Post by henry71 »

a i jeszcze jedno proszę Cię kgb5 no pokarz kiedy Dałeś sę te pierwsze ostrzeżenie
Last edited by henry71 on 2012-11-11, 19:53, edited 1 time in total.
GrubyBDG

Post by GrubyBDG »

henry71

Post by henry71 »

Bo inna sprawa rżnąć równego gościa a inna sprawa nim być kolega mimo że jest modem nie zorientował się że każde ostrzeżenie jest archiwizowane i myślał że może łgać jak pies ale najlepiej widzieć tylko niedoskonałości innych
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

LUDZIE, dookoła na co dzień tyle debili, wszędzie kłótnie, wszyscy walczą ze sobą i jeszcze tu takie kłótnie????
Szczerze mówiąc ja tu wchodzę żeby się coś dowiedzieć i z sympatii (dość młodej) do Safranek.
A tu ciągle jakieś kłótnie!
Mnie osobiście coraz bardziej to odstrasza od czytania i aktywnego uczestniczenia w życiu tego forum :...:
Aga_i_Przemo

Post by Aga_i_Przemo »

patrys4891 wrote:LUDZIE, dookoła na co dzień tyle debili, wszędzie kłótnie, wszyscy walczą ze sobą i jeszcze tu takie kłótnie????
Szczerze mówiąc ja tu wchodzę żeby się coś dowiedzieć i z sympatii (dość młodej) do Safranek.
A tu ciągle jakieś kłótnie!
Mnie osobiście coraz bardziej to odstrasza od czytania i aktywnego uczestniczenia w życiu tego forum :...:
Hehehe!!!! bo za krótko jesteś i jeszcze mało poczytałeś a przez to nie wszystko wiesz :P ;)
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Wiem i biorę na to poprawkę.
Tylko weźcie też pod uwagę że ja się nie boję wypowiedzieć swojego zdania, ale ile nowych osób też nie wszystko wie i po cichu po prostu stąd ucieknie?
Chyba że Wasze założenie jest takie że tworzycie wielką rodzinę, kłócicie się jak w rodzinie i nie zależy Wam na nowych osobach?

P.s. zaraz warna dostanę za zbaczanie z tematu :D
henry71

Post by henry71 »

patrys4891 wrote:Wiem i biorę na to poprawkę.
Tylko weźcie też pod uwagę że ja się nie boję wypowiedzieć swojego zdania, ale ile nowych osób też nie wszystko wie i po cichu po prostu stąd ucieknie?
Chyba że Wasze założenie jest takie że tworzycie wielką rodzinę, kłócicie się jak w rodzinie i nie zależy Wam na nowych osobach?

P.s. zaraz warna dostanę za zbaczanie z tematu :D
zawsze masz możliwość odpalić na swoje ukochane sąsiednie forum oj tam to się dzieje tyle tematów nie będziesz się nudził :hyhy:
tom80
Forumowicz
Forumowicz

Post by tom80 »

.....
LUDZI DZIELĘ NA DWIE GRUPY:

I-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO MYŚLĄ
II-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO INNI CHCĄ USŁYSZEĆ
M1513K
Forumowicz
Forumowicz

Post by M1513K »

patrys4891 wrote:...zaraz warna dostanę za zbaczanie z tematu :D

Przypominam, że jesteśmy w dziale "wolna strefa".

Jak widać kita zmiękła i ruski* ucichł . Może wziął sobie do serca to, że nie za bardzo jest lubiany na forum :hyhy:

*ruski-kgb :hyhy:
henry71

Post by henry71 »

tiaaaaaaaaaaaaa
fiatt

Post by fiatt »

jak małe dzieci...
patrys4891 wrote:ale ile nowych osób też nie wszystko wie i po cichu po prostu stąd ucieknie?
nikt, bo jak ktoś szuka to będzie siedział, tylko postów więcej do przerzucenia ;)
Zajmijcie się lepiej sprawami technicznmi i powiedzcie mi lepiej czy sam dam radę wmienić łożysko alternatora, bo naciągniecie paska nic nie daje i altek po wjechaniu w kałuże staje dęba.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

henry71 wrote:zawsze masz możliwość odpalić na swoje ukochane sąsiednie forum oj tam to się dzieje tyle tematów nie będziesz się nudził
Skąd ten wniosek?
Skoro wiesz ile się tam dzieje to na pewno widzisz też że tak samo się udzielam tu jak i tam. A że jestem nowy i nie znam tych wszystkich zaszłości, to nie mam podstaw do lubienia bardziej któregokolwiek forum. Dlatego, Henry nie wygłupiaj się z takimi opiniami!
Post Reply