Kolega moderator chyba się trochę zapędził. Proponuję dać sobie pierwsze ostrzeżenie, co by było uczciwie względem forumowiczów i regulaminu.kgb5 wrote:Czasem jak dojebiesz, to kopara opada...mercg wrote:Szkoda, że z przodu są tarcze
Ostrzeżenie za przeklinanie
Rzeczywiście trochę się zapędziłem z tym słowem. Mógłbym ocziwście bronić się argumentując podobnie jak policja w przypadku jednego "KIBOLA", że byłem zbyt pijany, żeby zdawać sobie sprawę z tego co piszę, ale co tam - rozumiem błąd i nie mam zamiaru wykręcać się od odpowiedzialności.M1513K wrote:kgb5 napisał/a:
mercg napisał/a:
Szkoda, że z przodu są tarcze
Czasem jak dojebiesz, to kopara opada...
Kolega moderator chyba się trochę zapędził. Proponuję dać sobie pierwsze ostrzeżenie, co by było uczciwie względem forumowiczów i regulaminu.
Co do "pierwszego" ostrzeżenia - gdybyś uczestniczył aktywnie w życiu forum, to wiedziałbyś, że już kiedyś miałem ostrzeżenie, które sam sobie nadałem.
M1513K, piszę gdy wiem, że mogę komuś pomóc w jakikolwiek sposób, a to że Ty napiszesz raz na ruski rok jakiegoś posta zupełnie nie na temat, to już nie moja wina - pretensje możesz mieć tylko do siebie. Bardzo łatwo obrzucić kogoś błotem i powiedzieć, że jest wszystkiemu winny. Ciekawe, czy tak samo łatwo przyszłoby Ci przeprosić kogoś, gdybyś nie miał racji??? Ja w to szczerze wątpię.
Dla nie wtajemniczonych odnośnie przyczyn Wielkiego oburzenia M1513K, poniżej jego post umieszczony w TEMACIE.
Dla nie wtajemniczonych odnośnie przyczyn Wielkiego oburzenia M1513K, poniżej jego post umieszczony w TEMACIE.
Jeżeli tak badzo przeszkadza Ci, że udzielam się na forum, to mogę zrobić sobie przerwę - powiedzmy miesięczną. Ale liczę, że zastąpisz mnie i będziesz pomagał wszystkim. Pasuje Ci taki układ?M1513K wrote:Ja myślałem, że syrenki tylko w FSO robili a tu takie cuda. Nawet Valeo
ciesz się, że ty piszesz zawsze na temat i postów masz ochochokgb5 wrote: ...to że Ty napiszesz raz na ruski rok jakiegoś posta...
Forum jest po to, żeby czasem rozluźnić atmosferę w temacie. NIKT poza tobą nie wnosił uwag do posta, łączne z autorem tematu !!
PRETENSJE DO SIEBIE ?? !! o co ?? !!kgb5 wrote: pretensje możesz mieć tylko do siebie.
A to już jest twój problem.kgb5 wrote: Ciekawe, czy tak samo łatwo przyszłoby Ci przeprosić kogoś, gdybyś nie miał racji??? Ja w to szczerze wątpię.
!!kgb5 wrote: Wielkiego oburzenia M1513K,
JAKIEGO OBURZENIA ??
Już ci mówiłem, że nie tylko mi.kgb5 wrote:Jeżeli tak badzo przeszkadza Ci, że udzielam się...
Jak dla mnie, to może Cię tu nie być w ogóle.kgb5 wrote:...mogę zrobić sobie przerwę - powiedzmy miesięczną.
Jak to mówią - umiesz liczyć - licz na siebie.kgb5 wrote:Ale liczę, że zastąpisz mnie i będziesz pomagał wszystkim.
...tak, wiem że wytykanie błędów boli...
- patrys4891
- Forumowicz
LUDZIE, dookoła na co dzień tyle debili, wszędzie kłótnie, wszyscy walczą ze sobą i jeszcze tu takie kłótnie????
Szczerze mówiąc ja tu wchodzę żeby się coś dowiedzieć i z sympatii (dość młodej) do Safranek.
A tu ciągle jakieś kłótnie!
Mnie osobiście coraz bardziej to odstrasza od czytania i aktywnego uczestniczenia w życiu tego forum
Szczerze mówiąc ja tu wchodzę żeby się coś dowiedzieć i z sympatii (dość młodej) do Safranek.
Mnie osobiście coraz bardziej to odstrasza od czytania i aktywnego uczestniczenia w życiu tego forum

Hehehe!!!! bo za krótko jesteś i jeszcze mało poczytałeś a przez to nie wszystko wieszpatrys4891 wrote:LUDZIE, dookoła na co dzień tyle debili, wszędzie kłótnie, wszyscy walczą ze sobą i jeszcze tu takie kłótnie????

- patrys4891
- Forumowicz
Wiem i biorę na to poprawkę.
Tylko weźcie też pod uwagę że ja się nie boję wypowiedzieć swojego zdania, ale ile nowych osób też nie wszystko wie i po cichu po prostu stąd ucieknie?
Chyba że Wasze założenie jest takie że tworzycie wielką rodzinę, kłócicie się jak w rodzinie i nie zależy Wam na nowych osobach?
P.s. zaraz warna dostanę za zbaczanie z tematu
Tylko weźcie też pod uwagę że ja się nie boję wypowiedzieć swojego zdania, ale ile nowych osób też nie wszystko wie i po cichu po prostu stąd ucieknie?
Chyba że Wasze założenie jest takie że tworzycie wielką rodzinę, kłócicie się jak w rodzinie i nie zależy Wam na nowych osobach?

zawsze masz możliwość odpalić na swoje ukochane sąsiednie forum oj tam to się dzieje tyle tematów nie będziesz się nudziłpatrys4891 wrote:Wiem i biorę na to poprawkę.

jak małe dzieci...
Zajmijcie się lepiej sprawami technicznmi i powiedzcie mi lepiej czy sam dam radę wmienić łożysko alternatora, bo naciągniecie paska nic nie daje i altek po wjechaniu w kałuże staje dęba.
nikt, bo jak ktoś szuka to będzie siedział, tylko postów więcej do przerzuceniapatrys4891 wrote:ale ile nowych osób też nie wszystko wie i po cichu po prostu stąd ucieknie?

Zajmijcie się lepiej sprawami technicznmi i powiedzcie mi lepiej czy sam dam radę wmienić łożysko alternatora, bo naciągniecie paska nic nie daje i altek po wjechaniu w kałuże staje dęba.
- patrys4891
- Forumowicz
Skąd ten wniosek?henry71 wrote:zawsze masz możliwość odpalić na swoje ukochane sąsiednie forum oj tam to się dzieje tyle tematów nie będziesz się nudził
Skoro wiesz ile się tam dzieje to na pewno widzisz też że tak samo się udzielam tu jak i tam. A że jestem nowy i nie znam tych wszystkich zaszłości, to nie mam podstaw do lubienia bardziej któregokolwiek forum. Dlatego, Henry nie wygłupiaj się z takimi opiniami!