wycieczka po chorwacji

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
henry71

wycieczka po chorwacji

Post by henry71 »

Witam dzisiaj byliśmy na takim starym prawdziwym chorwackim targu i w oko wpadł mi grill robiony przez tubylców, nadawał by się na pewno jako nasz zlotowy grill, o cenę nawet nie pytałem, będę tam jeszcze za tydzień to spytam a po za tym atmosfera starocie ,świnki ,kozy, byczki cielaczki ,kury ,wszędzie narzędzia rolne własnej produkcji,własnej roboty noże ostre jak skalpel (porządny nóż w kuchni to podstawa bo u nas w sklepach samo gówno} no i wszędzie donośny zapach pieczonej jagnięciny i świniny ku...a cud miód ...................

Image
Attachments
DSC_0044.jpg
Cakes

Post by Cakes »

Heniu gdzie to byłeś na takim fajnym targu?
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Cakes wrote:Heniu gdzie to byłeś na takim fajnym targu?
A Ty jestes na miejscu? Centrum handlowe to macie ogroooomne :D
Rozgladalem sie, ale szanse trafienia na Ciebie nikłe ;)
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
henry71

Post by henry71 »

Cakes wrote:Heniu gdzie to byłeś na takim fajnym targu?
miejscowość zadvarie w poniedziałki i wtorki
henry71

Post by henry71 »

Cakes

Post by Cakes »

Daroot, jeszcze tak. Dzisiaj wyjeżdżam. W Kentucky Darek byłeś?? :D :D Trzeba było dzwonić :D :D Co Cię tu przywiało na takie wygwizdowie? ;)
henry71 wrote: Cakes napisał/a:
Heniu gdzie to byłeś na takim fajnym targu?
miejscowość zadvarie w poniedziałki i wtorki
Podziękował. Wiem, że jadąc prze góry w stronę autostrady jest jeszcze jedna mała miejscowość w której jest taki fajny targ - tylko tam chyba tylko w niedziele.
Last edited by Cakes on 2013-07-24, 09:34, edited 1 time in total.
Post Reply