Safrane tablica.pl

W tym dziale możemy poprosić grono klubowiczów o obejrzenie auta, które chcemy kupić, co zaoszczędzi czas i pieniądze.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Atropos
Forumowicz
Forumowicz

Safrane tablica.pl

Post by Atropos »

Witam ponownie, jak tak dalej będzie, to mnie mod usunie za pisanie 5 postów co godzinę :hyhy:

Zgłębiłem dziś tablica.pl i jakież było moje zdziwienie gdy znalazłem tam 4 teoretycznie ładne sztuki, których nie ma na aledrogo. Wrzucam linki do 2 najciekawszych - jeśli ktoś coś wie/słyszał/ciocia mu mówiła, to usilnie proszę o info - z góry dziękuje za pomoc!

http://tablica.pl/oferta/renault-safran ... 14d2fac4a7

bardzo ładna na fotach, jeśli serwis jest udokumentowany, to super. Podgrzewana przednia szyba, ale skóra bez pompowania. No i 2000 rok.

http://tablica.pl/oferta/renault-safran ... 14d2fac4a7

LPR, '99, skóra bez pompowania, łądna felga i kolor, nic nie pisze o serwisie, droga
misiek_pt
Forumowicz
Forumowicz

Post by misiek_pt »

pierwsza biedna. przód na 99% walony. v6 miało zawsze xenony i spryskiwacze. 2 znam osobiscie jezdziłem nią. gaz ma nicałe 2 lata. po regeneracji rozrusznik alternator. olej i filtr w skrzyni zmieniony. blacharka bardzo ladna. wszytsko na miejscu.
Chocapic
Forumowicz
Forumowicz

Post by Chocapic »

Z tymi ksenonami to dziwna sprawa.Na szwajcarskich portalach aukcyjnych większość jest ze zwykłymi światłami. A druga opcja to http://www.forum.safrane.pl/viewtopic.p ... 18&start=0
Atropos
Forumowicz
Forumowicz

Post by Atropos »

Dziękuję za podpowiedzi. Jako nowicjusz nie zauważyłem braku ksenonów - teraz widzę. Druga szafa elegancka, ale nie tania...
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Atropos, nie ma sie co oszukiwać.
Jak kupisz tanio to jest większe prawdopodobieństwo że potem w serwisie zostawisz tyle co byś dołożył do droższej, a nie rzadko nawet więcej.
Karol1029
Forumowicz
Forumowicz

Post by Karol1029 »

misiek_pt wrote: blacharka bardzo ladna
Chyba trochę przesadzasz też znam to auto i w życiu nie dał bym takiej kasy .
misiek_pt
Forumowicz
Forumowicz

Post by misiek_pt »

Za auto można cenić tyle ile jest w stanie za nie zapłacić kupujący. Fakt koło klamki na klapie coś miała i koło klapki paliwa
Last edited by misiek_pt on 2013-09-23, 07:50, edited 2 times in total.
Karol1029
Forumowicz
Forumowicz

Post by Karol1029 »

Sokoro auto w krótkim czasie zmieniło trzech właścicieli to można się zastanawiać . ;)
Już dwa lata temu podwozie było tam mocno nadwyrężone miejscami dziurawe za tą cenę odradzam stanowczo
Atropos
Forumowicz
Forumowicz

Post by Atropos »

Pomimo braku ksenonów zainteresowałem się srebrną sztuką z bydgoszczy. Dostałem dziś pakę zdjęć, VIN i skany dokumentów - wyglada dobrze. Teraz pora na zadanie właścicielowi miliona zniechęcających pytań o szczegóły :P
Post Reply