Kraków - klubowicze - kto pomoże?

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Kraków - klubowicze - kto pomoże?

Post by Daroot »

He Krakowianie ;)

Konkretnie: płace i wymagam :D

Potrzebuję zawieźć konwerter (sprzęgło hydrokinetyczne) do firmy:
Auto-Mat Sentyrz
ul. Gromady Grudziąż 5
30-657 KRAKÓW

Uzgodniłem z nimi specjalne warunki cenowe regeneracji konwertera przez telefon, ale tylko przy dowozie osobistym. Więc chętnie bym wysłał kurierem komuś z Krakowa konwerter, ta osoba podjechała by na miejsce, dokończyła temat (temat już nagrany, trzeba tylko się przypomnieć, uzgodnić szczegóły), oddała konwerter do regeneracji, zapłaciła kasę, po zrobieniu go (być może na drugi dzień) odesłała do mnie konwerter.
Podsyłam kuriera po odbiór paczki - więc nie trzeba nigdzie jeździć i szukać kuriera.

Przelewam kasę za regenerację konwertera + opłaty za fatygę i paliwo na konto klubowicza.

Firma pracuje w godzinach 8-16, więc minusem to że w tych godzinach trzeba podjechać.

Ktoś pomoże?
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
michalkrk
Forumowicz
Forumowicz

Post by michalkrk »

Daroot a czy to nie powinien być ten adres? Może oni z Gromady tam to wysyłają - jeśli tak to mógłbym tam podrzucić od razu.

Auto-Mat Sentyrz - regeneracja konwerterów

ul. Strumienna 14
30-609 KRAKÓW
Tel. +48 12 269 35 98

Mam do nich 5 minut na nogach to bym się wyrobił a na Gromady to nie dam rady w tych godzinach:)
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Hej, na strumiennej regeneruja, ale gdy tam zadzwonilem - kazal mi zadzownic pod ten drugi adres - tam są ustalenia finansowe, więc w sumie nie wiem sam - jutro zadzwonię i ustalę szczegóły, ok ?
Last edited by Daroot on 2013-10-13, 21:11, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
michalkrk
Forumowicz
Forumowicz

Post by michalkrk »

Ok. To napisz jutro. Może można podrzucić na Strumienną to wtedy by było dobrze.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Podziękował - odezwę się.
Post Reply