Dodge Charger

Dział poświęcony fotografiom i filmikom, które udało nam się złapać naszym aparatem.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Darek

Dodge Charger

Post by Darek »

Nie wklejałem w "Upolowani" bo to nie Safrane, ale warto czasem zawiesić oko na produkcji zza oceanu :D
Image
Dla tych którzy nie byli baaaardzo dawno w Świnoujściu a pamiętają to miasteczko, tak dziś wygląda fragment promenady na przeciw pola namiotowego :). Kiedyś były to jedynie krzaki.
Crissu84

Post by Crissu84 »

miło popatrzyc sobie na takie cudo techniki, nie wposminajac juz o "mruczeniu" silnika :D swoją drogą to byłem w zeszly weekend w swinoujsciu i miedzyzdrojach.Z tym,że w pierwszym miescie tylko na chwilę.
Ale dodge niczego sobie :rotfl:
Darek

Post by Darek »

Kurcze przejechałeś całą Polskę i nawet nie napisałeś słowa ???. Mogłem podjechać do Międzyzdrojów to byśmy chociaż piwko wypili:)
arek

Post by arek »

Darek wrote:Mogłem podjechać do Międzyzdrojów to byśmy chociaż piwko wypili:)
Tia, a potem by było "Panie władzo, muszę jechać, wszak Pan widzi, że nie mogę iść" :P
pawelsafrane

Post by pawelsafrane »

Faktycznie ciekawe auto ale uważam, że i tak oryginał był ładniejszy, amerykańce z lat 50'-70' śliczne autka ;)
dareczek730

Post by dareczek730 »

Dla mnie najlepszy Ford Mustang '67 "fastback" dzisiejszy hatchback coupe np w filmie "Bullit" ze Stevem Mcqueen'em.Polecam super pościg Ford kontra Dodge Charger SS.
Darek

Post by Darek »

arek wrote: Tia, a potem by było "Panie władzo, muszę jechać, wszak Pan widzi, że nie mogę iść" :P
Och tam wróciłbym pociągiem albo okazją
Crissu84

Post by Crissu84 »

Darek to był spontan akurat, posiedziałem cały dzień i nocą wróciłem...
Następnym razem napiszę na pewno. A jak bym wrócił?! Chyba nie uwierzyli by mi w połowie drogi,że ja tu blisko za rogiem mieszkam. :evil:
Next time napiszę
Post Reply