Nareszcie trafiony clip, działa tak jak trzeba testowałem na 2.0 16V 2.5 20V 3.0 24V safrane i Laguna 2004 master 2003 diesle i benzyny.Śmiało można zainwestować kilka stówek
Last edited by Gutek on 2015-02-10, 09:11, edited 1 time in total.
Drogi Gutku - link prowadzi na dysk Twojego komputera.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Odnosnie Clipa, podobno nie działa po wirtualną maszyną wczoraj testowałem V132 i działa. A np na oryginalnym XP nie chciało nawet się oprogramowanie zainstalować. Czy mogą być jakieś różnice w funkcjach, opcjach, pod wirtualem i nie?
No właśnie a jak zmienić klipem język?
I druga sprawa to nie wszystko mi działa, wyskakuje mi błąd komunikacji. Jak ktoś chce wstawie scrina ale wieczorem po pracy. O ile dobrze pamiętam błąd 104 oraz 5800. Wie ktos o co chodzi może?
słonina, nie pamiętam, ale wchodzi się chyba intuicyjnie w którąś opcje programowanie czy przeprogramowanie no jakoś tak i tam są na samej górze języki i trzeba zmienić cyferkę na inną (każda cyferka to inny język) i tyle. Ogólnie dojście tam zajęło 5 minut bo clip ma troche słabe tłumaczenie na Polski.
Last edited by lesiu11 on 2015-05-12, 06:44, edited 1 time in total.
Witam:D Mam problem z clipem z oprogramowaniem V144 czy ktoś już instalował to pod win8.1 i czy jemu działało ? Postępuje jak instrukcja nakazuje na załączonym filmiku do płyty i dup.. Wszystko ładnie pięknie się instaluje. Ale gdy podpinam do safci zapalają się 3 lampki obie od zasialnia i tylko zielona od clipa po chwili gasnie i tyle z clipa było:( Z tego co wyczytałem to powinny się jakieś 4 steroniki zainstalować z automatu ,wszakże ponoć można to zrobić oldschollową metodą czyli ręcznie wie ktoś jakie to stery i gdzie się znajdują ?
Last edited by craft88 on 2016-11-11, 10:53, edited 1 time in total.