MOJA BT
-
- Forumowicz
MOJA BT
Witam ,
oto moja BT z 1996r. jedna z ostatnich wyprodukowanych...
oto moja BT z 1996r. jedna z ostatnich wyprodukowanych...
Last edited by siemiondariusz4 on 2015-02-08, 13:04, edited 4 times in total.
siemiondariusz4
BT
Gdybym miał to co Ty pod maską to nigdy bym nie zrobił tego co zrobiłem ze swoją Baccarą. Jacek wie o czym piszę 

-
- Forumowicz
hej,
nie jest czarna , tylko "vert abysse" , tak auto z Francji
"fajny" kolor ; zmienia sie na ciemno-niebieski jak slonce pada na auto
nie jest czarna , tylko "vert abysse" , tak auto z Francji

"fajny" kolor ; zmienia sie na ciemno-niebieski jak slonce pada na auto

Last edited by siemiondariusz4 on 2015-02-08, 13:43, edited 3 times in total.
siemiondariusz4
Vert abysse to ciemnozielony wpadajacy w ciemny niebieski
Oczywiscie z dodatkiem perly.
Zrób z ciekawosci zdjecie tabiliczki znamionowej spod maski - ocenimy

Zrób z ciekawosci zdjecie tabiliczki znamionowej spod maski - ocenimy

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Ale co to za bzdety? Pytanie bylo dlaczego nie ma elektryki tylnej kanapy (bo w oryginale byla) oraz kierownica w biti nigdy nie wystepowala z wersji rxe, bo takie cos nie ma nic do tego. Kierownica z biti byla ZAWSZE bez tempomatu, wiec albo safi byla bita, albo ktos dolozyl tempomat. Co do koloru sie zgadzam, ale nie piszcie ze czarnyJacek957 wrote:Już zadałem to pytanieChocapic wrote: No właśnie, wnętrze nie z initiale?oto odpowiedź:
W pierwszych wersjach byly kanapy ze sterowaniem elektrychnym jak i rowniez kierownica mod. RXE. Kolor to Vert Abysse zalezy od swiatla robi sie ciemno niebirski.

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Nie wkleiłem całej odpowiedzi kolegi więc się poprawię:
Witam
W pierwszych wersjach byly kanapy ze sterowaniem elektrychnym jak i rowniez kierownica mod. RXE. Kolor to Vert Abysse zalezy od swiatla robi sie ciemno niebirski.
I jak widac na kierownicy juz przyciski do tempomatu ( czekam na pomke i biodzie gitara):)Z tego wynika że tempomat kolega zamyślił sobie dołożyć i tyle,co do tylnej kanapy to się nie wypowiem bo nie mam takiej wiedzy
Witam
I jak widac na kierownicy juz przyciski do tempomatu ( czekam na pomke i biodzie gitara):)Z tego wynika że tempomat kolega zamyślił sobie dołożyć i tyle,co do tylnej kanapy to się nie wypowiem bo nie mam takiej wiedzy

-
- Forumowicz
Koledzy, Jacek nie pisze"bzdetów" i ma rację
kanapy tylne elektryczne i regulowanie kierownicy byłu wstawiane do BT do czerwca1994r. w wersjach RXE, ELLIPSE. Pózniej ani kanap elektr.ani reg.kierownicy elektr. W żadnej BT nie było Tempomatów, aczkolwiek wszystko n'est Tak zrobione, że z paroma czesciami można tempomat podłączyć, jak ja robię wszystko czeka na swoim miejscu
))

kanapy tylne elektryczne i regulowanie kierownicy byłu wstawiane do BT do czerwca1994r. w wersjach RXE, ELLIPSE. Pózniej ani kanap elektr.ani reg.kierownicy elektr. W żadnej BT nie było Tempomatów, aczkolwiek wszystko n'est Tak zrobione, że z paroma czesciami można tempomat podłączyć, jak ja robię wszystko czeka na swoim miejscu

siemiondariusz4
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz