(K) prawa półoś renault safrane 2.0 16v 2000r
(K) prawa półoś renault safrane 2.0 16v 2000r
Witam, pilnie poszukuję długiej prawej półoś do renault safrane 2.0 16v 2000r lub odpowiednika, szukam już od tygodnia i nie mogę znaleźć nic tańszego niż 600zł. Pozdrawiam 

półoś 2.0 16V
nawet za 700 nie mamSURU wrote:Gutek pewnie ma po 599 !

http://allegro.pl/polos-renault-safrane ... 63477.html
Uwaga to ściemniacz , wysyła półosie takie jakie wpadną mu w ręce , a potem pali franka że się pomylił i takiej do Volvo to nie ma, trzy osoby z mojego regionu zamówiły i popłynęli na kasę.
Last edited by Gutek on 2016-03-15, 15:04, edited 1 time in total.
Tak przez przypadek zerknąłem na forum. Jeśli dobrze pamiętam to posiadam długą (prawą ) półoś od 2.0 16v. Kupiłem dwa lata temu bo wziąłem odgłos stukania na skręconych kołach za uszkodzenie półosi. Jak już wybrałem się z półosią na wymianę okazało się, że stukało coś zupełnie innego. Jeśli chcesz to jutro, max pojutrze mogę ją odszukać w garażu / jest jeszcze zapakowana / i dać Ci znać.
-
- Forumowicz
Tak włączę się w Waszą rozmowę Panowie. Właśnie też znalazłem się w pilnej potrzebie znalezienia takiej półosi do mojej Safranki 2,0 16v manualna skrzynia biegów. Może niechcący ta półoś u Ciebie pozostała jeszcze? Pozdrawiam:Ppolaczek wrote:pilnie poszukuję długiej prawej półoś do renault safrane 2.0 16v 2000r lub odpowiednika