Mam problem z moją renia. Autko ma miękki pedal hamulca, hamuje bardzo słabo, temperatury nabiera tylko jeden układ po przekątnej czyli koło LT i PP.
Co zostało wymienione:
Wszystkie przewody elastyczne
Klocki tarcze przód tył
Zaciski zostały zregenerowane ( przednie samodzielnie bo są łatwe w składaniu, tylnymi zajęła się firma specjalizująca się takich naprawach po tym jak przy próbie rozkręcania ukrecila mi się jedną ze śrub

Układ stał pusty przez kilka dni, zanim udało mi się skompletować wszystkie części i odebrać tylne zaciski z naprawy. W tym czasie musiałem usunąć samochód z podnośnika i nie wiem po co wcianolem kilka razy pedal hamulca, mogłem uszkodzić pompę w ten sposób?
Gdy udało się nam wszystko poskładać przyszła pora na odpowietrzenie i zalanie nowym płynem i teraz zaczynają się schodki, wszystko zostało zrobione zgodnie ze sztuką a autko dalej nie hamuje. Próbowałem odpowietrzyć na różne sposoby, od najdalszego koł, od najbliższego , po przekątnej i na odpalonym, zgaszonym silniki. p rzez odpowietrznik wypływa płyn bez powietrza. Wszystko jest szczelne nigdzie nie ubywa płynu.
Miał ktoś może podobny przypadek? Przychodzą mi do głowy dwie opcje, pompa hamulcowa powiedziała papa lub zapowietrzylem układ ABS. Co sądzicie ? Nie mam już pomysłów

Zanim zabrałem się za remont ukk hamulcowego było wszystko oki, hamulce były jak brzytwa w skp się śmiali że przód ma siłę hamowania jak ciężarówka 6 kn chyba.

Panowie jakieś sugestie? Bo już nerwowy się staje przez ten samochód