Zmiany

Ten dział widoczny jest tylko dla klubowiczów.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Zmiany

Post by RedHead »

Witajcie.
Podjąłem decyzję o zrezygnowaniu z funkcji administratora forum. Chciałbym przekazać tą funkcję kolejnej osobie zaraz po tegorocznym zlocie.
Piszę ten post ze sporym wyprzedzeniem, aby wszystko odbyło się płynnie, było wystarczająco czasu zadecydować kto przejmie tą rolę i nie było problemów przy przekazaniu funkcji.
Proszę Was o uszanowanie mojej decyzji, która jest ostateczna i którą podjąłem już jakiś czas temu ze względów osobistych. Domenę safrane.pl zostawiam sobie i zobowiązuje się udostępniać ją dalej klubowi jak do tej pory. Co do samego serwera - jest on opłacony do grudnia tego roku więc nowy admin bedzie musiał jakoś ustawić forum po tym czasie z technicznego punktu widzenia. Z klubu oczywiście nie odchodzę więc niż żegnajcie się ze mną :)
Zapraszam do rozmowy.
Last edited by RedHead on 2017-03-31, 10:12, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

:szok: :szok: :szok:
Zamiast się zrzekać zupełnie funkcji, to powinieneś raczej rozpocząć współpracę, żeby było przynajmniej dwóch adminów.
Szczerze mówiąc to ja tu nie widzę nikogo kto mógł by wskoczyć na Twoje stanowisko.
Natomiast już osoby do pomocy już mi spokojnie do głowy przychodzą.
henry71

Post by henry71 »

Dla mnie decyzja nie do przyjecia proponuje duzo snu,potem ostry sex prysznic koniecznie zimny i pogadamy :)
Jacek957
Forumowicz
Forumowicz

Post by Jacek957 »

Przyznam się że i ja nie widzę osoby która cieszyła by się takim zaufaniem i szacunkiem żeby trzymać nas w ryzach.Sądzę że każdy "inny" admin nie poradził by sobie z nami w sposób nie generujący kolejnych problemów co może skończyć się rozpadem tego forum ,czego bym sobie i innym użytkownikom nie życzył.Więc jak Heniek i Patryk radzą zastanów się nad tym jeszcze raz.
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

Rozpad Forum

Post by Gutek »

Skoro Red odchodzi, to ja też mam coś do zakomunikowania,od jutra rozdaję za darmo wszystkie części do safrane,jest tego około 12 ton, rezygnuję również ze statusu Sprzedawca, forum nie opuszczam bo się z wami zżyłem i będę tu zaglądał czasami.
henry71

Post by henry71 »

to jak Red odchodzi to rezygnuję ze statusu ,,organizator zlotu ,,ale będę tu zagladał puki nowy admin mnie nie wyjjebie za coś tam a pewnie będzie za co.
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

!!!!!!!!!! STARY ZA WCZESNY PORÓD PRIMA APRILIS DOPIERO JUTRO !!!!!!!!!

jak to nie jest żart to i tak chu jowy żart

Ja nie wiem co jest przyczyną takiej decyzji, musisz mieć na prawdę dobry argument żeby tak nam łamać serce :(
Ja nawet nie przyjmuję tego do żadnej ostateczności! Marcin pamiętam jak dziś, jak się poznaliśmy, jak zaczynaliśmy tworzyć to forum, jak ustawiliśmy się safranami po raz pierwszy na parkingu i siedzieliśmy w zimnej świetlicy przy ciastkach, jak razem przyjmowaliśmy każdego kolejnego użytkownika z wielkim zapałem i radością, jak cieszyliśmy się z każdego tematu zlotu, jak każda podejmowana tu decyzja rodziła nowe wizje,ulepszenia, porażki, więzi między każdym z nas... jak nasze tematy wypiekały zapał, pasje, bunty, śmiech, awantury, sympatie... tak tworzyliśmy przez te lata rodzinę! Marcin zostałeś "ojcem" tego forum, przecież tak nie można, nie przystoi porzucać swe dzieci. Ja dorastałam z tym forum a to forum starzeje się z nami, to forum to między innymi TY! a właściwie jesteś tu mocnym szwem! i nie pękaj bo wszyscy za Tobą pękniemy i się poprujemy! Serio stary wiem że wszystko się w życiu czasem musi zmienić, posypać albo zajebiście ułożyć, wiem że nie zawsze się myśli żeby tu zaglądać czy się udzielać bo człowiek wpada w inny tunel ale jak masz dość ogarniania tu, jak Ci ciężko to po prostu mianuj zastępce, admina2, nic nie rób, odpocznij od tego ale nie osieracaj nas swoją rezygnacją z tej funkcji bo to strasznie głupi pomysł.

i mam nadal nadzieję że to żart...
henry71

Post by henry71 »

no i tyle Podziałałeś zamknij temat i będzie lepiej hejheheh :) :) :)
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Szukam osoby do administrowania i to serio. Będzie głosowanie tak jak chcecie.
Decentralizacja to przyszłość.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Red, ja już pisałem że bez sensu jest Twoje odejście.
Oczywiście położenie drugiego admina ma sens, ale nie Twoje odejscie od admina.
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

Zgadzam się z Patrykiem
Post Reply