Nowości
Nowości
Sprawa nr 1:
Z ciekawostek dzisiaj w nocy forum zaktualizowałem do najnowszej wersji.
Było to potrzebne, gdyż ze strony zaplecza już forum się sypało, różne dziwne rzeczy zaczęły się pojawiać. Baza jest zsynchronizowana, przygotowana na lata następnej pracy lub do zmiany np na dającego więcej możliwości phpbb3 - kwestia przedyskutowania.
Gdyby coś nie działało, lub działało źle - proszę o info.
Od samego początku forum nie było nic robione w tym kierunku, żadnej aktualizacji poza zmianą skórek, więc po prostu potrzebowaliśmy tego. Proszę o wybaczenie za te wyłączone forum przez dobę, ale też potrzebuję snu - nie wszystko da się zrobić w nocy.
Sprawa nr 2:
Patryk zrezygnował z funkcji moderatora.
Z ciekawostek dzisiaj w nocy forum zaktualizowałem do najnowszej wersji.
Było to potrzebne, gdyż ze strony zaplecza już forum się sypało, różne dziwne rzeczy zaczęły się pojawiać. Baza jest zsynchronizowana, przygotowana na lata następnej pracy lub do zmiany np na dającego więcej możliwości phpbb3 - kwestia przedyskutowania.
Gdyby coś nie działało, lub działało źle - proszę o info.
Od samego początku forum nie było nic robione w tym kierunku, żadnej aktualizacji poza zmianą skórek, więc po prostu potrzebowaliśmy tego. Proszę o wybaczenie za te wyłączone forum przez dobę, ale też potrzebuję snu - nie wszystko da się zrobić w nocy.
Sprawa nr 2:
Patryk zrezygnował z funkcji moderatora.
Last edited by Daroot on 1970-01-01, 01:00, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Jeśli ktoś ma coś przeciwko, proszę pisać. Ustalam kolegę Suru moderatorem, zwłaszcza że zainteresowanie tematem znikome.SURU wrote:Jeśli jest potrzeba to dużo siedzę w pracy przy kompie. Jeśli będzie zgoda reszty osób mogę spróbować moderować. Jeśli nie ma takiej potrzeby proszę skasować posta.
Last edited by Daroot on 2017-11-10, 11:31, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
- patrys4891
- Forumowicz
- patrys4891
- Forumowicz
SURU, weź czytaj ze zrozumienie proszę Cię bardzo.
W drugiej linijce napisałem że we wszystkich skórkach jest tak jak piszesz a w tej nowej zje***nej nie ma
W drugiej linijce napisałem że we wszystkich skórkach jest tak jak piszesz a w tej nowej zje***nej nie ma
Last edited by patrys4891 on 2017-11-14, 12:34, edited 1 time in total.
Patrykowi zapewne chodzi o styl który nie miał możliwości zmian, ot taki psikus osoby która go tworzyła. Już go wyłączyłem, wystarczy odświeżyć.
- patrys4891
- Forumowicz
- patrys4891
- Forumowicz